Ostalo > Offtopic

oko odmaranje izmedju serije

<< < (2/10) > >>

Stevan Čerubdžić:
Ako ti je vojska i to sto kazes trenutni cilj trebalo ti da pogledas neke strength and condition tipove treninga.
Nisam protiv bicepsa, daleko bilo, samo to vi gresite i pridajete mu previse paznje sto je ipak samo kontraproduktivno jer je to mali misic sa dve male glave, a npr noge kojima se mora posvetiti vreme ne posvecuje se. I onda kad se posle nekih 5 6 godina izgleda kao Dzoni Bravo dodje iz dupeta u glavu, vidjao sam to i previse puta, zato uvek teram ljude, i klijente i sve ostale da od pocetka znaju sta su prioriteti.

oldschool:

--- Citat: Stevan Cerubdzic  Jun 17, 2016, 02:42:02 pre podne ---Ako ti je vojska i to sto kazes trenutni cilj trebalo ti da pogledas neke strength and condition tipove treninga.
Nisam protiv bicepsa, daleko bilo, samo to vi gresite i pridajete mu previse paznje sto je ipak samo kontraproduktivno jer je to mali misic sa dve male glave, a npr noge kojima se mora posvetiti vreme ne posvecuje se. I onda kad se posle nekih 5 6 godina izgleda kao Dzoni Bravo dodje iz dupeta u glavu, vidjao sam to i previse puta, zato uvek teram ljude, i klijente i sve ostale da od pocetka znaju sta su prioriteti.

--- Kraj citata ---

Nije mi, samo sam se zainteresovao. A oko strength i to da. Ma stim sto cu da uradim valjda ce kreci i misic da raste a kasnije cu def.

Pa razlog sto forsiram je sto nema ni 1 efikasnija vezba da bih te 2 glave na biceps pogodim kako treba da bih dobio taj "peak" ili sto bih rekao topce za golf :D xD.

Noge sam licno ovaj mesec zapostavio. Ma dizao sam na lat masini po 100-110 kg pravio 20 ponavljanje u 2-3 serije, i samo rastu, a to necu :D. Dovoljan obim imam za noge da se definisu al kad god da ih vezbam kao masu da nabijam.

Cilj mi je sad sa ovim dugim odmorima steci snagu da odjednom uradim u jednoj seriji sklekova npr 170+. E tad ako se ne pogodi triceps, sva ta tri misica ne znam kad bi.

Pokusavam sa Misicni Tonus. Tu taktiku, takodje i za biceps. Zato sam otvorio temu sa ovim kratkim i dugim odmorima medju serije.

Postavicu plan dijete, pa ko je voljan nek kritikuje, a se nadam da hoce. "UH" su mi smrt. Uvek pred treninga hocu konzumirati, ali nikako nakon.

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Noge sam licno ovaj mesec zapostavio
--- Kraj citata ---

ma nije moguce???

Перун:
Na lat masini radio noge?

Troluje lik vec duze vreme.

oldschool:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jun 17, 2016, 05:03:38 pre podne ---
--- Citat ---Noge sam licno ovaj mesec zapostavio
--- Kraj citata ---

ma nije moguce???

--- Kraj citata ---

Ma dok ne isplaniram sta cu s dijetom kakvu noge ne diram. Posto imam problem s masu na nogama, ne bih hteo jos da rastu, nego vec da ih definisem :D

Zasad jedino su optereceni kad trcim, na kardio / fudbalom :D

Planiram negde ovako

Ujutru oko 10: 4-6 jajeta (2 cele i 4 belke) + makarone (za pred treninga mislim da je testenina pravi izbor)

oko 12:00 - 11 - Trening

Oko 1:00:  200 gr Soya + 3 belke;

oko 4:30  Salata + 5 belke + kokosje meso (kopane)

i
oko 7:30-8:00 : 6 belke + 100 gr soya + kokosje meso (kopane)..

Mislim da je 4 puta dosta.

Cilj mi je da sto vise proteine unesem, nekih dana 0 UH da mi bude, da rotiram s uh :D. U dana kada sam off bi trebalo 0 UH i sto vise proteine.

--- Citat: Перун  Jun 17, 2016, 12:52:49 posle podne ---Na lat masini radio noge?

Troluje lik vec duze vreme.

--- Kraj citata ---

Ne bre, ne znam kako se bese zvala, ono s nogama je guras, ne shvataj me pogresno zab kako se zvase tamo sam stavljao 100 kg. Nacicu na google sliku pa cu edit.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju