Ostalo > Offtopic

Sta se desilo sa Lazicem?

<< < (2/5) > >>

Manimal:

--- Citat: RemetiK  Januar 11, 2007, 01:37:26 pre podne ---Ovde je ionako ekipa mala ali odabrana, zato smo najbolji!  :D

--- Kraj citata ---

Bas tako.

I tamo se upisao "Vedran Jaksic", isti onaj koji je baniran sa ovog foruma. E, pazi sada. Ja tamo napisem da je taj "Vedran" fake a oni pobrisu moj post. :D

Go figure?

Sasa Dimitrijevic:
Dosta se brisu postovi tamo, bez ikakvog upozorenja. Tako forum gubi nakvalitetu i sa njega odlaze clanovi, pa i moderatori. Ne znam o cemu se raedi, necu da zalazim u politiku rada Yu-Fitnessa, ali definitvno je veliki gubitak sto Lazic nije vise tamo. Manje vise i ako izuzmemo svo ogromno znanje koje Lazic poseduje o BB, on je bio jedan pravi domacin koji je svakog novog clana srdacno docekao, i svakom pomogao.

Corey:
Ljudi, zašto pričate o drugom forumu kako je šteta da nije više tamo,
bolje da budete zadovoljni što imamo nekvog takvog čoveka ovde.

Remetik:
Dobro je Corey...

Vojislav:

--- Citat: Manimal  Januar 10, 2007, 10:20:33 posle podne ---Ako moderatori sa ovog foruma misle da ova tema ne treba biti ovdje i da je treba obrisati ja necu imati nista protiv da se to uradi.

--- Kraj citata ---

Ja nemam nista protiv sto je ova tema pokrenuta ovde i ne vidim zasto bi je bilo ko obrisao, osim ako Lazic ne bude insistirao da se uradi tako nesto, mada sad sam i njemu poslao PM pa se nadam da ce nam i on dati vise informacija.
Do sada sam razmenio dosta privatnih poruka sa Lazicem i razmenili smo iskustva o stvarima u vezi hostovanja nasih foruma i otprilike smo u isto vreme selili i nase sajtove sa servera  nekih prevarantskih firmi na ove nove servere kod firme sa kojom nemamo problema, pa smo jedno vreme hteli i da se udruzimo i da zakupimo ceo server za nasa dva sajta, ali do toga nije doslo.
Ono sto mogu da kazem jeste da je na Yu Fitness forumu Lazic bio ono sto je Pedjos na X3M Forumu, tako da je Yu Fitness forum sigurno na velikom gubitku odlaskom (ili izbacivanjem) Lazica!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju