General Bodybuilding Discussion > Članci

SAVRSENI SAPLEMENT ZAISTA POSTOJI

<< < (4/9) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: kum  Februar 03, 2007, 01:57:18 pre podne ---poveden nekim nebuloznim pitanjima nekih da vratimo ovaj text na vidno ,da ga ti neki pazljvo iscitaju,pa da krenu dalje sa informisanjem...

--- Kraj citata ---
...a sta je bilo??

Jetion:
sve to stoji hrana hrana i hrana,ali opet neki ljudi postavljaju pitanja npr: pa kada se mozes nabildati od prirodne hrane,zasto onda uzimas pun kurac tih dodataka prehrani(suplimenti) i zasto koristis steroide ako je dovoljna samo prehrana to je bit.
znam ja da ti je sleper wheya kreatina glutamina :mrgreen: :mrgreen:(sto bi mi svi volili)bez kucne prehrane nema pisljivih 5% napredka

Polomac:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Februar 03, 2007, 06:28:22 pre podne ---
--- Citat: kum  Februar 03, 2007, 01:57:18 pre podne ---poveden nekim nebuloznim pitanjima nekih da vratimo ovaj text na vidno ,da ga ti neki pazljvo iscitaju,pa da krenu dalje sa informisanjem...

--- Kraj citata ---
...a sta je bilo??

--- Kraj citata ---
ma nista posebno u trenutku ono puknes..dal bre ovi ljudi sta citaju..taj dan me dva coveka pitaju za neke suplemente,e a pazi kad znam da jedu jednom ili dva puta dnevno,i sta onda reci..

Vladar:
Das link za nas forum i prodas im svoje proizvode ;-) Mislim da je to fer!

U svakom slucaju izvanrdno sto si vratio ovaj clanak na vrh! Kad god naidjes na neku staru temu koja ti se ucini nabaci je da i novi forumasi, a ima ih dosta, vide sta sve ima na nasem forumu...
A podforum clanci je svakako moj favorit! ;-)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: kum  Februar 07, 2007, 12:08:52 pre podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  Februar 03, 2007, 06:28:22 pre podne ---

--- Kraj citata ---
...a sta je bilo??

--- Kraj citata ---
ma nista posebno u trenutku ono puknes..dal bre ovi ljudi sta citaju..taj dan me dva coveka pitaju za neke suplemente,e a pazi kad znam da jedu jednom ili dva puta dnevno,i sta onda reci..

--- Kraj citata ---
..

ma to je brate generlano problem..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju