General Bodybuilding Discussion > Članci

SAVRSENI SAPLEMENT ZAISTA POSTOJI

<< < (6/9) > >>

FLEXns:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jul 11, 2007, 06:30:41 posle podne ---
zasto mislis da bi trebalo provervati bubrege i ejtru zbog ovakve hrane a zbog masne svinjetine i pljeskavica i pomfirtesa i sotalih lepih jakonija ne treba??

sta ti mislis sto vrsi sintezu proteina u tim kolicinma???

--- Kraj citata ---

Pitam samo, dosta je to hrane, zato... slozili smo se svi da cak preteran unos C vitamina moze dovesti do ozbiljnih problema. Ne kazem da je tvoj unos preteran, ali cini se dosta obiman, pa zato pitam.

Slazem se sa tobom oko svinjetine i pljeski, al to zaboravimo sada. Nisam zato pitao.

sta ti mislis sto vrsi sintezu proteina u tim kolicinma???
Nisam ovo razumeo

Pedja_Petrovic:
PA KAZES DALI POSTOJI NEKI SUPELMETN KOJI VRSI SINTEZU PROTEINA ILI KAKO TI RECE..DA APSORBUJE HRANU U TIM KOLICINMA..

A JA TEBE PITAH..

STA TI MISLIS STA BI TO MOGLO BITI?

FLEXns:
interesuje me iz prostih razloga, ako je neki legalan proizvod, da ga i ja kupim, a sa druge strane sam pitao za bubrege i jetru upravo iz razloga da li je bezbedno unositi te kolicine hrane....nadam se da si me razumeo sta sam hteo da pitam.

Pedja_Petrovic:
POPTUNO JE BEOZPASNO UNISTI ONILIKO BELNACEVINA KOLIKO MOZES DA UGRADIS..NADAM SE DA TI JE JASNO.

LEGA;AN PROZIVD NE POSTOJI

FLEXns:
Nemam ja nameru da sebe teshim tajnama tudjeg uspeha ili opravdanjima tipa - to su steroidi itd, dakle krajnji respect za sav trud i uspeh.
Osetim malo negativnih vibracija, mozda jer si izgradio taj stereotip prema ljudima koji sami sebi olakshavaju time sto kazu da je sve to preko igle, meni to nije namera i krajnje prijateljski sam pitao prvenstveno da bi sebe unapredio.
:)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju