General Bodybuilding Discussion > Članci
SAVRSENI SAPLEMENT ZAISTA POSTOJI
Corey:
FLEXns nemaš ti te pare da jedeš toliko svaki dan pa da se razboliš :lol: a ni apetit
Pirat:
FLEXns sto si ti veci i sto visse napredujes tebi ce organizam traziti visse proteina i uh da bi ocuvao masu i eventualno nagradio koji jos misic... sto je veci misic -on ima jaci metabolizam -visse kalorija sagoreva, porebno mu je visse goriva da radi...svako ima razlicit metabolizam... zato je i normalno da pedja i manimal unose i po 400-500 g proteina.. ti treba da jedes i da nadjes neki svoj optimum... da osluskujes telo...sigurno da neces moci da pojedes 500 g jer ti toliko i ne treba... kreni od po 3 g po kg pa vidi kako ide...ako treba visse dodaj ...ako ti je to mnogo smanji...u svakom slucaju i ako preteras nece ti nista biti jer to je hrana... niko se nije razboleo od pojacanog unosa hrane... ne zaboravi da ti ides u teretanu i da se trosis, iscrpljujes i da je tvom organizmu potrebno gorivo- po tome se razlikujes od onih koji sede za televizorom i nikada u zivotu nisu teg podigli...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pirat Jul 12, 2007, 04:09:03 posle podne ---FLEXns sto si ti veci i sto visse napredujes tebi ce organizam traziti visse proteina i uh da bi ocuvao masu i eventualno nagradio koji jos misic... sto je veci misic -on ima jaci metabolizam -visse kalorija sagoreva, porebno mu je visse goriva da radi...svako ima razlicit metabolizam... zato je i normalno da pedja i manimal unose i po 400-500 g proteina.. ti treba da jedes i da nadjes neki svoj optimum... da osluskujes telo...sigurno da neces moci da pojedes 500 g jer ti toliko i ne treba... kreni od po 3 g po kg pa vidi kako ide...ako treba visse dodaj ...ako ti je to mnogo smanji...u svakom slucaju i ako preteras nece ti nista biti jer to je hrana... niko se nije razboleo od pojacanog unosa hrane... ne zaboravi da ti ides u teretanu i da se trosis, iscrpljujes i da je tvom organizmu potrebno gorivo- po tome se razlikujes od onih koji sede za televizorom i nikada u zivotu nisu teg podigli...
--- Kraj citata ---
,..
DZABA TI BILO BRATE STO SE TRUDIS...JA SMA POKUSAO I NIJE VREDLO NEGO JE SVAKI PUT ON POLAZIO SA STANOVISTA DA ON ZNA I DA JE OVDE SAMO U PROLAZU DA NADOGRADI NEKE STVARI...U SUSTINI..VEZE BLAGE NIJE IMAO I TOLIKO JE BIO LJUT NA SEBE I SVOJ IZLGED DA MU JE SVAKI POST BIO U SISTEMU..
MOLIM ODGOVR...HVALA.
NEKA ONI KOJI NEMAJU POJAM NE DOGVRAJU
E ONDA KADA MU ODGOVRIM JA...ILI NEKO DRUGI...
ON KRENE SA GLUPIM CITIRANJIMA KAO NESTO NEGATIVNO VIDI U MOJIM PSOTOVIMA ITD..ITD..ITD..ITD...
SVE US VEMU...NEMA GA...I SVIMA JE LAKSE...NEKA IDE NEGDE DRUGDE I MALTERITRA NEKE DRUGE..JER BUKVLANO JE POCEO DA MALTERITRA SVE NA FORUMU
Cvele:
Da hrana nije ovoliko bitna...i Cvele bi bio bilder.....heheheh
tajitaj:
joj brate meni pravi mnogo skola problem,ja moram da nosim u 3h uzinu od razanog hleba,tune,paradajza,npr.belog mesa,belanaca, to je kada idem popodne,a tek ujutru,...pa ti uzmes i ono zvoni a ti jos nisi pojeo pa trcis a ono sve sam paradajz ispada iza tebe! :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju