Ostalo > Offtopic
Pitanje za licne trenere
Boris2247:
Imam jedno, malo nevezano pitanje za ovaj forum.
Radim trenutno kao licni trener sa sopstvenim klijentima u Somboru, medjutim zeleo sam da se preselim u Novi Sad ili Beograd da probam tamo da rasirim biznis.
Da li iko lo radi u tim gradovima kao trener (sopstvenim angazovanjem, a ne kao zaposlen u teretani) moze da mi kaze kakva je potraznja trenera i konkurencija, kao i prosecne cene?
Stevan Čerubdžić:
Pa sad da ne razumes pogresno ali samo tebe cekaju. Malo mi neozbiljno deluje da ces da napustis samo tako svoje trenutne klijente i odes u neistrazeno tek tako. E sad, zavisi i koliko imas znanja, iskustva itd jer to ljudi traze
Los trener moze biti trener mesec dana jer se tu odmah vidi napredak klijenta u svakom smislu.
Pirat:
--- Citat: Stevan Cerubdzic Septembar 20, 2016, 09:50:13 pre podne ---
Los trener moze biti trener mesec dana jer se tu odmah vidi napredak klijenta u svakom smislu.
--- Kraj citata ---
eh da je tako... Danas los trener moze da posluje koliko hoces, samo ako odradi svoj licni marketing kako treba... i ulozi pare... to sve zavisi od klijenata i njihovih ciljeva a zavisi i da li si sam svoj gazda ili radis u nekom sportskom centru..
@ Boris2247
potraznja ti upravo zavisi od toga koliko ces se izreklamirati, ako otvoris svoju teretanu nemas frke , sa pristojnim cenama i nekim grupnim programima mozes da je napunis jako brzo i uvek ce biti klijenata..Cene se krecu od nekih 1000 din po terminu ali obicno su to cene za ceo mesec od 8000- 10000 ,pa onda grupni treninzi itd (govorim o cenama personalnog rada sa klijentom)... pogledaj na bilo kom sajtu neke teretane uostalom... i u skorije vreme ukoliko nemas licencu mozes da zaboravis da ces raditi bilo gde...takodje krucijalna stvar ti je i pozicija , sto si blizi centru to bolje.. ali da nemas svoj objekat , slaba vajda, jedino da se prikljucis nekoj teretani pa onda sa njima nesto iskombinujes(gde mozes da radis za platu ili na neki procenat ), tada kao i uvek bi bilo bolje nekoga da znas... ono da se pojavis ovako ja sam personalni trener dolazim kod vas u vasu teretanu itd.. to zaboravi (to mogu samo oni za koje se vec zna da rade dobro i to su iskusniji i stariji treneri i oni uglavnom rade sa sportistima itd)...sto se tice konkurencije, e tu sada ce ljudi koji hoce da imaju personalne trenere (a to su ljudi koji imaju para) ici uvek u vece opremljenije teretane ... pristupacnije je ljudima da idu na grupne (casove), a to su oni aerobici, bodi pumpovi, tae boo itd kao i poneki vodjeni treninzi gde dolaze u paru ili cak troje , tako da tu klijentelu mozes lakse i da navatas... eto nadam se da sam ti pomogao , btw nisam trener ali eto znam licno dovoljno njih , tako da to bi bilo to sto se tice mog vidjenja... Slazem se inace sa Stevom da ih ima mnogo ali po meni treba probati definitivno...
Stevan Čerubdžić:
Korektan odgovor s piratove strane.
Samo eto da kazem da se bar polako to menja jer ljudi su poceli da primecuju lose trenere. Znam jer mi moji momci i devojke pricaju da je velika razlika izmedju mene npr i nekog tamo ovog i onog.
I ono sto uvek kazem je da je bitna komunikacija i odnos klijenta i trenera jer eto npr svaki moj mi je i prijatelj i cesto kafiramo itd.
Sad ce pirat reci ovo je licna promocija i bice apsolutno u pravu hahah :D
Pirat:
--- Citat ---I ono sto uvek kazem je da je bitna komunikacija i odnos klijenta i trenera jer eto npr svaki moj mi je i prijatelj i cesto kafiramo itd
--- Kraj citata ---
sve je dobro dok ne predjete na caj od nane ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju