Ostalo > Offtopic
slab pritisak
oldschool:
Ovih 2 dana, nesto me boli glava. Odoh kod doktorici i kad mi merila pritisak jedva 100. E sad, pitanje sta da radim povodom toga.
Od suplementacije trenutno uzimam Whey 100 iz Trec Nutrition brend.
Dal da prekinem neko vreme, pa da vidim kako ce se odvijati ili nesto drugo je u pitanju?
eXe:
izbaci preworkoute ako imaju agmatin
Vise soli vise vode neki vitaminski kompleks, vise sna, vise zdravih masti.
Pirat:
--- Citat: eXe Septembar 29, 2016, 07:16:52 posle podne ---izbaci preworkoute ako imaju agmatin
Vise soli vise vode neki vitaminski kompleks, vise sna, vise zdravih masti.
--- Kraj citata ---
nema veze agmatin sa time... pa ni arginin, niti bilo koji pre workout... 100 gornji je sasvim ok pritisak , malo nizi ali ok , malo vise tecnosti , elektrolita ... kakva ti je bila ishrana? jesi izbacivao mozda so ?
eXe:
Agmatin spusta pritisak... inace ja nekad imam i 60 sa 40... pa moram dosta da pazim na te stvari
Pedja_Petrovic:
--- Citat: eXe Septembar 30, 2016, 06:13:56 pre podne ---Agmatin spusta pritisak... inace ja nekad imam i 60 sa 40... pa moram dosta da pazim na te stvari
--- Kraj citata ---
aposlutni nonsens
to si ti sebi nesto natripovao,posto 1 gr agamtina,koliki je sastav svakog NO koji sadrzi agatmin po pitanje krvnog pritiska ne mozes ni da osetis -da si rekao u OBRNUTOM SMERU da povecava pritisak,u vecim dozama od 3 gr pa i da covek kaze,ali da 1 gr smanjeuje pritisak to je NONSENS da ne koristim tez reci
Inace,moras iza necega da stojis sa emprijom kada pricas ovakve stvari,posto cu drage volje da ti dokazem i to veoma rado,ali da onda pies javno o tome i da ti dam free form agamtin pa da vidis kako puca prtisak u vugla,a ne da ovde pises ovakve stvari ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju