Ostalo > Offtopic
Uporan decko bez dana teretanu i pravilnog rezima ishrane!!dada
djiki88:
--- Citat: SlobodanS Novembar 20, 2016, 09:18:56 posle podne ---
--- Citat: Цветко Novembar 20, 2016, 09:17:32 posle podne ---
I objasni zasto na ovom forumu napravis ovakvi temu
--- Kraj citata ---
Zato sto joj je brat od tetke pa dosla da ga "izreklamira".. ;)
--- Kraj citata ---
Hahahaha volim humoristicke odgovore.
Nije mi nista...
djiki88:
--- Citat: Цветко Novembar 20, 2016, 09:17:32 posle podne ---Pa nije da izgleda bolje od nekog ko je u teretani vise od 2godine(citiram tvoje reci)
Daj neke slike u drugim pozama, okej ledja ko ledja...
I objasni zasto na ovom forumu napravis ovakvi temu kada se ovde zagovara adekvatna ishrana i trening?
--- Kraj citata ---
Ja sam na ovom forumu bas iz tog razlog,vec godinama....
Mozda si pogresno shvatio poentu price,ima puno lenjih ljudi koji samo citaju,ne deluju....imaju hiljadu razloga da ne krenu sa treningom...
Imam dve sprave kuci a nisam ih koristila dva puta,a u teretanu odustajem posle 2meseca i prvih reziltata,pa tako u krug,lenjos...
Neko nema al krece bori se....
SlobodanS:
--- Citat: djiki88 Novembar 20, 2016, 09:40:24 posle podne ---Neko nema al krece bori se....
--- Kraj citata ---
Procitaj teme koje se otvaraju na ovom forumu i videces da 90% ljudi nema ali krece bori se...
Ali po meni decko koji radi sklekove kod kuce pred spavanje,na dud se obesi pa radi zgibove,jede sve itditd.. nije nista cudno,specijalno niti je to neka "borba"..
Probaj da zakidas od iovako sitnih para za uzinu da bi platio teretanu,da ti baba uleti 500 kinti na penziji a ti ne bacis na gluposti nego uzmes mesa,jaja,neki suplement itditd.. E TO JE BORBA IAKO SE NEMA a ne ono sto sam iznad naveo.. :)
PS: Ne kazem ni da su zgibovi,sklekovi itd kod kuce LOSA STVAR,da me neko pogresno ne shvati,sve je bolje od cigara,alkohola i gluposti koje danasnji mladi rade,ali nije nema tu nista VAU.. :)
eXe:
pre 10 godina nisam imao para da placam teretanu pitao vlasnika da radim malo kad treba ili tako nesto... na kraju sam delio flajere i lepio plakate za uzvrat isao u teretanu :)
trenutno imam svoju teretanu i da mi neko dodje sa tako nekom pricom verovatno bi dobio priliku da trenira besplatno a da pomogne na neki nacin :) tako da ko hoce nadje nacin...
Smart-Alex:
--- Citat: djiki88 Novembar 19, 2016, 05:06:39 pre podne ---Izgleda je vauuu s obzirom na godine i nacin postizanog...
Uverite se....
http://www.upslike.net/image/HVf05
--- Kraj citata ---
Sunce,ima dobar lats :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju