Ostalo > Offtopic

Trombocitopenija i bodybuilding

(1/2) > >>

Milan R:
Pozdrav bolujem od trombocitopenije, tacnije idiopatske trombocitopenijske purpure, zelim da se raspitam o koriscenju NO reaktora, moguca nezeljena dejstva kod tog stanja

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Milan R  Decembar 01, 2016, 08:28:58 posle podne ---Pozdrav bolujem od trombocitopenije, tacnije idiopatske trombocitopenijske purpure, zelim da se raspitam o koriscenju NO reaktora, moguca nezeljena dejstva kod tog stanja

--- Kraj citata ---

da ne ulazim u neka objasnjenja,kratko i jasno NEMOJ
svaki oblik tj bilo koji oblik vazodilatora,moze na zalost da pogrsa krvarenja itd itd

Milan R:
Ja vec pijem battery shocker, ali cisto da pitam da li utice na agregaciju trombocita, da li mogu da se snize od tog NO?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Milan R  Decembar 02, 2016, 08:20:38 pre podne ---Ja vec pijem battery shocker, ali cisto da pitam da li utice na agregaciju trombocita, da li mogu da se snize od tog NO?

--- Kraj citata ---

ne mogu
procitaj sastav toga sto kupujes,mislim da ce ti biti jasno

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Milan R  Decembar 02, 2016, 08:20:38 pre podne ---Ja vec pijem battery shocker, ali cisto da pitam da li utice na agregaciju trombocita, da li mogu da se snize od tog NO?

--- Kraj citata ---

reklami nema mesta
meni ne moras da pokuzaujes sastav,posto ga veoma dobro znam i kao sto rekoh tj napisah
ukoliko si to zaboravio da kazes prilikom kupovine-trebao si
ako si kupio ,,a da nisi pitao-tvoja greska
ako si rekao,a nijte ti objasnjeno..jbg...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju