Ostalo > Offtopic
Fasting - ne unosenje nikakvih kalorija dug vremenski period
Syncopat:
Ovo sam morao u off da me ne bi ovde svi lincovali ;D
dakle slucajno sam naleteo na neke tekstove koji tvrde da uzdrzavanje od unosenja kalorija moze da poveca lucenje hormona rasta do 2000% kao i testosterona a testosterona i do 180%
onda sam naleteo na ovaj klip gde lik jede 1 veganski obrok DNEVNO i drzi svetski rekord za svoju klasu u mrtvom dizanju i izgleda jako dobro (za 95% ljudi, ne za profi bildere)
ne znam da li je jos neko od vas naleteo na nesto slicno
https://www.youtube.com/watch?v=dR1FCJS8DoM
SlobodanS:
Thor Bjornson jede 10 VAGONSKIH OBROKA DNEVNO i drzi pola strenght rekorda koji postoje,i sta to treba da nam kaze?
Mislim glupost teska,a da ne kazem da pola balkana jede 1-2 obroka dnevno,i ostatak dana gladuju,pa sto nemaju zavidne forme? To je cisto prodavanje magle da bi sokirao telo (doslovno) da ono kao da si lik od 200kg sprzi dobru kolicinu sala za kratko vreme,a posle sta ce da se desi,e tu ni sam bog ne pomaze...
Ja ne znam koliko "vagonski obrok" bi trebao da pojedem recimo u 10h ujutru i da ne budem gladan u maksimalno 3h posle podne... Znaci ljudi jednostavno gladuju,usporavaju metabolizam hara kiri prave sebi,a zbog cega?
Syncopat:
tjorn, uz vhrunsku genetiku, konzumira i nesto drugo osim hrane. poenta fastinga je da recimo 19 sati ne jedes apsolutno nista i da u 5 sati uneses sve kalorije koje inace unosis. znaci ne 5 malih obroka vec ako unosis 3000 kalorija, tih 3000 kalorija unosis tokom 5 sati kada se hranis. evo nastavljam da citam i vrlo zanimljive informacije sam nasao. Ovakva vrsta hranjenja (ovo nije dijeta, niko ti ne govori sta da jedes vec kada da jedes) je nasa originalna. evo ovaj video od 100 sekundi objasnjava ukratko ono sto je potvrdjeno od ovakve vrste ishrane
https://www.youtube.com/watch?v=fbj7TGEqvE0
SlobodanS:
--- Citat: Syncopat Januar 20, 2017, 09:42:24 pre podne ---tjorn, uz vhrunsku genetiku, konzumira i nesto drugo osim hrane.
--- Kraj citata ---
Na sta tacno ciljas?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Syncopat Januar 20, 2017, 09:42:24 pre podne ---tjorn, uz vhrunsku genetiku, konzumira i nesto drugo osim hrane. poenta fastinga je da recimo 19 sati ne jedes apsolutno nista i da u 5 sati uneses sve kalorije koje inace unosis. znaci ne 5 malih obroka vec ako unosis 3000 kalorija, tih 3000 kalorija unosis tokom 5 sati kada se hranis. evo nastavljam da citam i vrlo zanimljive informacije sam nasao. Ovakva vrsta hranjenja (ovo nije dijeta, niko ti ne govori sta da jedes vec kada da jedes) je nasa originalna. evo ovaj video od 100 sekundi objasnjava ukratko ono sto je potvrdjeno od ovakve vrste ishrane
https://www.youtube.com/watch?v=fbj7TGEqvE0
--- Kraj citata ---
video je tolika MAJMUNARIJA da je to strasno
secam se ovoga pre nekih 3-4 godine (ako ne i vise) kada je to sranje zapoceo neki retaridran amer...
pomama je bila opasna....naravno,kao i svakok cuda, i toga je bilo dosta ubrzo..
ali jbg..sada je in da neko kaze da je natty, ili da kaze da se hrani inter fasting itd...jbg..lajkovi i foloweri DONOSE love
ja ne mogu da ukapiram,kako ljudi ne shvataju da svi ti koji rade "cuda i muda" po yt da to rade zbog novca i da to nema veze sa realnim stanjem stvari...jednostavno,sto radis VECE GLUPOSTI to imas vise novca....zalosno,li je tako!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju