Ostalo > Offtopic
Fasting - ne unosenje nikakvih kalorija dug vremenski period
Pirat:
ovo je klasican marketing u fitnes svetu... imas nekog lika koji je popio Zorku Sabac , i izgleda kako izgleda, i neko mu plati da prica svakakve dijete, a reprezentuje ih svojim izgledom... isto tako se prodaju i price za trening, i za supse i za sprave za vezbanje i mnoge druge pizdarije... To ti je jedan oblik licemerja koji se prodaje sirokim narodnim masama... jedina zalost je sto ljudi koji nasednu na te fore mogu zestoko sebe da sjebu.. ili mozda i nije?
Syncopat:
ja ovom liku ne verujem nista niti mi se svidja sta on prica. da postize takve rezultate sa 1200 kalorija dnevno to ne moze niko da mu veruje. J cisto teoretisem o fastingu. zar ne funkcionise i keto dijeta na slican nacin? ja u svakom slucaju ne mogu da praktikujem skoro ni jednu striktnu dijetu niti zelim. samo se prvi put susrecem sa ovim i fasciniran sam isto kao sto sam bio fasciniran keto dijetom kad sam je prvi put video.
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---zar ne funkcionise i keto dijeta na slican nacin?
--- Kraj citata ---
zekis nas sada, jel da ? :) :) ;) ;)
Pirat:
--- Citat ---skupljam muda da probam da ne jedem 16h i da sve kalorije koje unosim unesem u 8h i da sve kalorije koje unosim unesem u 8h. neka logika je da ti za to vreme dok ne jedes telo potrosi svo skladiste glukoze i da pocne da sagoreva masti. umesto 4 obroka koliko ja jedem na svakih 3-4h pojescu 2 ali kolicinski isto
--- Kraj citata ---
pa gledaj ovako , znaci ako ne jedes toliki vremenski span , dolazi do toga da telo usporava metabolizam , jer telo dobija signal da mu treba skladistena energija, to je inace kontinualan proces koji se stalno desava u organizmu, i onda kada usporis met, opteretis ga sa kalorijama....
umesto toga potrosi zalihe glikogena treningom , sto se i radi... a redovno snabdevaj telo nutritijentima sa cescim obrocima da bi ubrzao metabolizam...
sto se tice keto , ona ne funkcionise tako... ona radi zbog izbora makrosa koje unosis, i opet su to sredjeni i rasporedjeni obroci... vrlo broz dolazis do odgovora d aje taj fasting izmisljanje tople vode...
Stevan Čerubdžić:
Fasting=Katabolizam 400%
100x sam rekao da ne treba a pogotovo ne o ovoj temi da se edukujete na yt, jer pricaju ono sto godi usima a to ato godi usima nabija preglede al ne radi posao.
Kojih 300kg bre...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju