Ostalo > Offtopic
Fasting - ne unosenje nikakvih kalorija dug vremenski period
Syncopat:
pa zato sto mi se ucinilo da si rekao da ne mozes da verujes sta citas u smislu kao da ja to tvrdim dok sam ja samo prepricavao sta pise na studiji. inace nisam cinican, stvarno ne znam na sta mislis kad pitas gde su recenzije.
a to sto si linkovao je staro skoro 4 god, ljudi se em menjaju em se iskreno ni ne secam sta sam napisao tamo. al svakako i dalje sa svojih 95kg smatram da mi je 5 celih jaja mnogo da pojedem. a i nisam znao o kome je bila rec sto se vidi u mom drugom komentaru gde sam rekao da za njega koji dize 180 iz bencha vazi potpuno druga prica jer sam se ja oduvek deklarisao kao amater.
ljudi se ovde mnogo brzo uvrede i sve misle da je cinizam, prozivka, omalozavanje, nametanje znanja itd. ja sam znao odmah da ce svi da me napadnu i zato sam odmah otisao u offtopic.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Syncopat Januar 20, 2017, 01:50:02 posle podne ---pa zato sto mi se ucinilo da si rekao da ne mozes da verujes sta citas u smislu kao da ja to tvrdim dok sam ja samo prepricavao sta pise na studiji. inace nisam cinican, stvarno ne znam na sta mislis kad pitas gde su recenzije.
a to sto si linkovao je staro skoro 4 god, ljudi se em menjaju em se iskreno ni ne secam sta sam napisao tamo. al svakako i dalje sa svojih 95kg smatram da mi je 5 celih jaja mnogo da pojedem. a i nisam znao o kome je bila rec sto se vidi u mom drugom komentaru gde sam rekao da za njega koji dize 180 iz bencha vazi potpuno druga prica jer sam se ja oduvek deklarisao kao amater.
ljudi se ovde mnogo brzo uvrede i sve misle da je cinizam, prozivka, omalozavanje, nametanje znanja itd. ja sam znao odmah da ce svi da me napadnu i zato sam odmah otisao u offtopic.
--- Kraj citata ---
nema aposlutni nikakvog vredjanja, jer nema razloga za tim
link je stavljen iz razloga da se vidi da se vrti ista prica bas toliko ,koliko si rekao 4 god..( samo su razlicite varijaten,ali tema je ista)
tebe niko NE NAPADA, vec se napadju stavvovi koji su ,slobodno mogu da kazem glupi,a to je naucno dokazano i to jako jako dugo u nazad i TEBI kao i svima drugima na ovm forumu SE POKSUVA obajasniti,eduykovati itd
Postoje ljudi kao ti,koji jednostavno NE ZELE da prime bilo kakvu inforamiaciju iz spoljasnjeg sveta, osim informacija koje ONI filtriraju prilikom iscitvanja uglavnom bezpredmetnih gluposti, ili uglavnom tema da se tako izrazum koje prijaju usima,a ovo kornketno prija usima samo osobi koji NE RAZUME elementarne stvari metablickih funkcija tela i tu se SVAKA PRICA ZAVRSAVA
sta su RECENZIJE to sam objasnio,a li na zalost TI TO NE RAZUMES niti te intesuje da to izgoglas,pa da vidis kolika je glupost to sto citas,jer studiju mozes I TI DA NAPISES i da je objavis, i da se neko zalepi za to ka fiktivnu cinjeincu
a recenzija bi bila,kada bi pHd lekari sa vise univerzitatta ili emenitnih ustanova izvrsili recenziju (isictavanje, sporvodjenje u empiriji) i donosnje krajnjih reuzlatata u necemu (npr studiji)...
sto se tice jaja
ja sam penzioner i jedem 20 dnevno, a to toda 7 celioh
mogu da ti se javi i OSTALI amateri i da ti kazu o 5 jaja na dan
tako da studije mogu da budu OBJAVLJENA i RECENEZIJA LOCKED i tu se prica zavrsava
ali da se tema ne duzi
probaj i javi
ok?
Syncopat:
vazi, onda kad odradim te 2 nedelje fastinga da postavim rezultate u slike clanova/clanica foruma a da me ne nazovu lazovom i obrisu post jer mi je vec jednom bio obrisan?
Stevan Čerubdžić:
ProbaJ, odradi, okaci slike. Ali okaci slike i pre tog fastinga pa da vidimo pravi uvid u pocetno stanje i stanje posle xx nedelja, nebitno. Da ne tonemo dublje-LOCK.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Syncopat Januar 20, 2017, 02:02:49 posle podne ---vazi, onda kad odradim te 2 nedelje fastinga da postavim rezultate u slike clanova/clanica foruma a da me ne nazovu lazovom i obrisu post jer mi je vec jednom bio obrisan?
--- Kraj citata ---
stevan ti je rekao
postavi slike PRE
i postavi POSLE
niko ti nece brisati jer nema razloga
cak sta vise
ja cu se licno postarati da ostanu kao primer
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju