Ostalo > Offtopic

Fasting - ne unosenje nikakvih kalorija dug vremenski period

<< < (2/6) > >>

Syncopat:
pa koristi AAS i vrlo moguce i HGH. nemam nista protiv toga sto koristi, samo nije reprezentativan primer. ovaj lik ima 82.5 kg a dize 305 mrtvo dizanje bez ikakvih ilegalnih supstanci. evo uprvo sam saznao da cak i oni hodge twins jedu na ovakav nacin

Syncopat:

meni takodje sve zvuci potpuno nerealno. zato sam i zapoceo u offtopicu. ali mi ima neke logike kada sam malo procitao po internetu i skupljam muda da probam da ne jedem 16h i da sve kalorije koje unosim unesem u 8h. neka logika je da ti za to vreme dok ne jedes telo potrosi svo skladiste glukoze i da pocne da sagoreva masti. umesto 4 obroka koliko ja jedem na svakih 3-4h pojescu 2 ali kolicinski isto

SlobodanS:

--- Citat: Syncopat  Januar 20, 2017, 10:09:14 pre podne --- bez ikakvih ilegalnih supstanci.

--- Kraj citata ---

Jel to Sensei rekao u jednom od njegovih klipova pa mora da govori istinu ili kako....?
Ili je onaj fazon natty je sve sto telo vec proizvodi a tren ako se omakne jbg to se ne racuna?

Znas li ti koliko bi tesko bilo za njega da je natty,pa jos jede na ovaj debilni nacin,pa je jos vegan,pa ne bi momcina mogao da zadrzi 60kg a ne 80 itditd..

Syncopat:
hah pa rekao je da, al takmici se u onom ADFPF ili tako nesto federaciji gde se takmice amateri koji moraju da dokazu da ne koriste ilegalne supstance. kako god ja njemu ne verujem da jede 1200 kalorija i tako izgleda. ovde sam ovo vise postavio da prodiskutujemo o fastingu. jer mi ima logike neke ipak

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---jer mi ima logike neke ipak
--- Kraj citata ---

ovo je najveca posast interneta i yt

tebi ima logike jer ti PRIJA usima to sto taj debil prica.
Da ima bilo kakve logike-APOSLUTNO NE
A da ne pricam o naucno zasnovanim cinjenicama metabolickih funkcija. Ali zbog toga i jeste logicno, sto ne zeli da se cita OSNOVNO,kako bi se imalo PREDZANJE, te bi onda u tom slucaju ovo bilo veoma smesno (ili tragicno), a svakako ne LOGICNO

secam se pre nekih 10 god, jedna od vodecih firmi je zaposlila radnicu po principu STUDENT/DAJ STA DAS i ostali sistemi kako se zaposlajvaju radnici u suplement industriji.

Pratio sam taj forum, gde je bilo obavezno da ista (posto je radila na tom poslu) odgovara ljudima
I u jednom delu je a jedan od odgovara bio fantastican.

Ja bih volela, da mi neko od ovih nabedjenih bildera odgovori zasto SARMA nije bb hrana.
Imamo:
-meso-izvor B
-pirinac -izovr Uh
- masti kao masti..

tada sam pozvao vlasnika, posto sam se prenerazio sa ovim sto sam procitao
komentar je obrisan ,a da ne pricam sta je dalje bilo

Kladim se
da je ista to snimila i danas objavila na YT,da bi bila popularnija od NIXE,a ovaj sa FASTING DIJETOM je mala maca za nju,ali isti kalibar i ista novcana dobit

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju