Ostalo > Offtopic
InBody Analiza Tela
Pedja_Petrovic:
--- Citat --- zato sto sam hteo ad probam onaj intermitten fasting dijetu
--- Kraj citata ---
e do q..a :'( :'(
Syncopat:
--- Citat: pirat Februar 10, 2017, 07:55:01 posle podne ---
--- Citat ---te racunice su pokazale da se nalazim u predinfarktnom stanju (ne zbog hemije hahah) vec sto je ispalo da sam obicna svinja ugojena jer nije moguce da covek na 172 cm ima 96 kg i da ima 7-8 % bf!!
--- Kraj citata ---
gde si radio te analize?
inace to na Tasu je vrlo neozbiljno sto rade, jako dugo vremena su se tamo obavljali lekarski sportski pregledi za overu registracije i dozvolu za takmicenje u sportu... mislim da ne opisujem kako je to izgledalo, ali u najmanju ruku zalosno...
--- Kraj citata ---
ja sam radio na tasu u sportskoj ambulanti a ne klinici. ovo je samo ona vaga nista drugo mi nisu pregledali, isao sam samo da se izmerim
Syncopat:
--- Citat: Pedja_Petrovic Februar 11, 2017, 05:51:00 pre podne ---
--- Citat --- zato sto sam hteo ad probam onaj intermitten fasting dijetu
--- Kraj citata ---
e do q..a :'( :'(
--- Kraj citata ---
hah moram da isprobam jednostavno. bas me zanima koliko cu misicne mase da izgubim za 2-4 nedelje dijete, videcu kako mi bude islo da li 2 ili da produzim
SlobodanS:
--- Citat: Syncopat Februar 11, 2017, 05:13:08 posle podne ---hah moram da isprobam jednostavno. bas me zanima koliko cu misicne mase da izgubim za 2-4 nedelje dijete, videcu kako mi bude islo da li 2 ili da produzim
--- Kraj citata ---
Svaka tebi cast ako si voljan i u perspektivi da izgubis i gram misica zarad neke znatizelje..
Pedja_Petrovic:
za dve nedelje ces izgubiti 14 dana i poteincjalno imati ozibljan metbilicki poremecaj :D :D ...a dobro..nesto izgubis,a nesto dobijes hahhaha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju