Ostalo > Offtopic
Problem na treningu (lupanje srca, znojenje, nesvestica)
Milos4:
--- Citat: pirat Februar 21, 2017, 06:59:55 pre podne ---a sta si radio na tom sistematskom od pregleda?
--- Kraj citata ---
Radio sam analize krvi i urina, EKG, spirometriju, ultrazvuk abdomena i srca i pregled lekara sa završnim mišljenjem (+ oftalmolog, zubar, dermatolog al to manje vise). Krv i urin su uredni osim sto su blago povisen neki Eozinofili EOS% (imao sam 6 a granica je 5). Glukoza je u redu 4,6 mmol/L.
Pritisak sam imao visi na pregledu 140/90 (zbog belog mantila) inace kad merim kuci je oko 120/70.
@Pedja, sta je tecni AK?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Milos4 Februar 21, 2017, 03:37:01 posle podne ---
--- Citat: pirat Februar 21, 2017, 06:59:55 pre podne ---a sta si radio na tom sistematskom od pregleda?
--- Kraj citata ---
Radio sam analize krvi i urina, EKG, spirometriju, ultrazvuk abdomena i srca i pregled lekara sa završnim mišljenjem (+ oftalmolog, zubar, dermatolog al to manje vise). Krv i urin su uredni osim sto su blago povisen neki Eozinofili EOS% (imao sam 6 a granica je 5). Glukoza je u redu 4,6 mmol/L.
Pritisak sam imao visi na pregledu 140/90 (zbog belog mantila) inace kad merim kuci je oko 120/70.
@Pedja, sta je tecni AK?
--- Kraj citata ---
ma pitanje o sistematskom...pusti brata Piratskog.Ovo sto si radio je klasika i sasvim ok
tecne AMINO KISELINE
sadrze neki % prostih secera i kao takve sam siguran da ce da ti drze secer stbilan
evo
http://www.ogistra-nutrition-shop.com/v2/23-tecne-aminokiseline
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju