Ostalo > Offtopic
MODERATORI I CLANOVI KOJI NIKAD NE SPAVAJU!
Manimal:
--- Citat: Vladar Februar 07, 2007, 03:15:26 pre podne ---
--- Citat: Manimal Februar 07, 2007, 02:57:20 pre podne ---Meni je ipak ovo najdraze. :D
Manimal 40d 9č 32m
H2SO4 32d 19č 8m
Vladar 21d 19č 34m
RemetiK 15d 2č 8m
......
--- Kraj citata ---
Bjezite mi u toj kategoriji jer sam od kuce na bijednom dial-upu... Ali doci ce i mojih pet minuta kad se dohvatim kakvog kabla....
A do tada najvaznija statistika izgleda ovako....
Najbolji postavljači tema
1. Pedja_Petrovic........393
2. Vladar.................144
... ostali sitno... :D 8)
--- Kraj citata ---
Ti kad se dohvatis tog kabla ja cu odmah da se dohvatim dva kabla. :D
A ovo za postavljanje tema, svaka vam cast, ali ipak nebi imalo smisla da sam vam i to oduzeo, ja ipak imam granice. :)
Remetik:
Izdaje me snaga! :( Odoh na spavanje! :D
Nella:
--- Citat: RemetiK Februar 07, 2007, 03:23:57 pre podne ---Izdaje me snaga! :( Odoh na spavanje! :D
--- Kraj citata ---
pa bio bi red da i ti malo spavas... :lol:
Remetik:
Xe!
Vladar:
@ RemetiK
Posto nema cijena na forumu konvertovacu svoj net i telefon u meni omiljene pilece filete... znaci izmedju 20-25kg, naravno ociscenih bez kostiju i koze.... :lol: :lol: :lol:
Sto se tice Manimala, do prije jedno mjesec i nesto dana nisam bio "u punom pogonu" sto se tice posla i visio sam nevjerovatno puno vremena na netu, i opet me je covjek sio u satima, kako ne znam ni sam, ali nemoguce je izgledalo da je neko vise od mene na netu... ali eto sve je moguce... sta reci...
Inace ovaj termin od 3:30 je izvanredan, posto vidim da se pominje kardio, ispraznio sam rezerve energije u toku 10-11 sati provedenih izmedju redakcije i stamparije, 2 sata voznje, eh ako sad skocim na biciklo automatski napadam masne naslage! Ne moze da bude greske :lol: :lol: :lol:
Katastrofa ljudi, bjeste na spavanje, nikad od nas ni pristojnih rekreativaca ako ovako nastavimo...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju