Ostalo > Offtopic
MODERATORI I CLANOVI KOJI NIKAD NE SPAVAJU!
Nuke:
i ja viruj mi jer ih jos nisan vidia, tek na digitalcu ono brzinski presa okom :D lakunoc opet :D
Manimal:
--- Citat: Nuke Mart 15, 2007, 10:45:33 posle podne ---i ja viruj mi jer ih jos nisan vidia, tek na digitalcu ono brzinski presa okom :D lakunoc opet :D
--- Kraj citata ---
Nemoj da ides nikuda, kakvo spavanje, mozemo da chat-ujemo malo. Mislin stvarno, nije red da nas sada napustas.
Nuke:
Korisnici aktivni u proteklih 120 minuta:
Nuke, frki3000, ELESTY, tebrino, zmajov, DIJAN JAHJEFENDIC, DIKOBRAZ, saso, andrejadj, JESSY, robroy, n0p, dr_rapid, HiLife, kick, doktor83, Manimal, weasel, srele, HAMMER, Owi, SteX, medonjak, chombila, BgdFinest, Lazic, H2SO4, t1000, sele137, banky, Corey, Profimare, goks, kwon, GoranRS, Spale, Mrtav_Hladan, Goggx, MR.BIG, ZLAJA_CKRALJ, Gvozden, toleander, kum, Majkl, ROSTA, Pedja_Petrovic, bodymaker, Vladar, Do_Or_Die, Daywalker, Rambo, gaudi, Nico, pinksugar, Rank, voja14, resid, Milos_Sarcev, LDusan
nije neka ura kasna i pardon sta dizen opet temu al ovo stvarno vridi vidit :D :D veliki pozdrav Milosu Sarcevu
DIJAN JAHJEFENDIC:
Bravo Nuke! :D 8)
dr_rapid:
04:57:03 am
dr_rapid, nemanja85, Irac, gogi, OVERLOAD, Spartak, ojle, Boki4, tebrino, KoRn-90
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju