Ostalo > Offtopic
MODERATORI I CLANOVI KOJI NIKAD NE SPAVAJU!
Pedja_Petrovic:
BUKI...SINAK...SA ZIVINJENJENM....NE KENJAJ
Buki:
lol, evo pedja kad si ti cak reagovao, moracu :P
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Buki Jun 28, 2007, 10:29:48 posle podne ---lol, evo pedja kad si ti cak reagovao, moracu :P
--- Kraj citata ---
..
JA BI SA IZVINJENJEM SVUD PO TEBI DA SE PENJEM
Sansei:
111 gostiju, 41 korisnika
Korisnici aktivni u proteklih 120 minuta:
Igor88, Profimare, kwon, ecipeci, Manimal, puppeter, OVERLOAD, leyla, N_E_Z_N_A_L_I_C_A, sasacg, Nico, Polomac, Kekka, MR.BIG, 100ka, kikko, X3MAN, princo, Nuke, zmajov, micko1986, Death Row, Milan_NYC, lionac, H2SO4, Hitman007, celox, Marko BG, nasic, Irac, doberman, Pedja_Petrovic, Alexa, slaven, robroy, mafis, priest, zivota, Cu, Vladar, chakija
2:33
Al je mirno..Odo i ja u krevet..Ebes knjigu!!
Helena:
Ok, evidentno je da je nekomu veoma stalo da do ovoga dodje ali, konacno ima se cemu radovati - VISE NECU POSJECIVATI OVAJ FORUM!
Zahvaljujuci nekomu od moderatora ili onih koji mogu uklanjati postove clanova odlucila sam zaboraviti da ovaj forum uopce postoji.Zao mi je samo zbog rjetkih izuzetaka koji potvrdjuju pravilo da u kukolju ima zita (mala inverzija i sadrzaja i smisla poznate poslovice)
Inace, sramotno je i tuzno da mi postove uklanja osoba koja nije nasla za shodno ni da objasni zasto to cini.Toliko o demokraciji i civilizovanom ophodjenju i odnosu prema clanovima.Na forumu normalna osoba svasto moze vidjeti i cuti i to nikomu ne smeta.Ali kada netko ima svoj stav koji saopstava javno e, to vec JE problem za neke ,,puritance,, ovdi.
Zbogom i hvala za ljepo druzenje koje cu sa pojedinima nastaviti ,,In vivo,, ili na nekomu mjestu gdje nema diskriminacije
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju