Ostalo > Offtopic

MODERATORI I CLANOVI KOJI NIKAD NE SPAVAJU!

<< < (20/78) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: DIJAN JAHJEFENDIC  Januar 31, 2007, 02:31:08 pre podne ---2:28 am

DIJAN JAHJEFENDIC, MR.BIG, Manimal, Agressive, H2SO4, EXTREME, sasacg, Cu, kween, dr_rapid, OVERLOAD, RemetiK, Alex86, IzvrnutaTorta, Alek, MONSTERMUSCLE, doberman, Lazic, Igor88, kara, Irac, djoleba, Walker17, skolarevic, Vladar, natasha_bg, sone84

Svaka cast burazeru, sve si aktivniji, ocito ni veceras ne mozes da spavas?
Ne znam sta je meni, ni ja nikako da zaspem... vec nocima je tako, ubjedjen sam da Veliki ima veze sa ovim!? :shock:

--- Kraj citata ---
..

veliki je uvek kriv za sve....

Jetion:
kara, RemetiK, DIJAN JAHJEFENDIC, Buki, Irac, Johny_Bravo, sasacg, H2SO4, Spale, LUC1FER, MR.BIG, bulaja, zmajov, Ace, EXTREME, IzvrnutaTorta, gaudi, vujke, Vojislav, Vladar, zogu, Corey, Lazic, skolarevic, upre, Boki4, ICN, SHERIFF, ANILI, stallone, kwon, dr_rapid, Nuke, e_xxl, Nikoooola

standardna ekipa e stvano vakat spavati laku noc:D

Buki:
evo u pola 3 !

49 gostiju, 30 korisnika (1 sakrivenih)
Korisnici aktivni u proteklih 120 minuta:
Buki, priest, DIJAN JAHJEFENDIC, Manimal, zlivan, MR.BIG, RemetiK, kara, Irac, Johny_Bravo, sasacg, H2SO4, Spale, LUC1FER, bulaja, zmajov, Ace, EXTREME, IzvrnutaTorta, gaudi, vujke, Vojislav, Vladar, zogu, Corey, Lazic, skolarevic, upre, Boki4

Laku noch ;)

H2SO4:
ja lego odavno, a ono mi ide radni staz

DIJAN JAHJEFENDIC:
Sad je 2:35 am, a pogledajte samo koliko ljudi ne spava:

56 gostiju, 39 korisnika
Korisnici aktivni u proteklih 120 minuta:
DIJAN JAHJEFENDIC, princo, kara, BaLtAzAr-1, gthan71, bob, MR.BIG, Buki, Kekka, zmajov, Manimal, sasacg, Profimare, RemetiK, Igor88, H2SO4, P-Rex, Alek, upre, Vojislav, ANILI, Cu, natasha_bg, RoniKovacic, doberman, dorian111, Alex86, loki22, skolarevic, Spale, EXTREME, Lazic, Tikica, HiLife, Ace, dr_rapid, Skyline, Ante, Hrust

iz noci u noc sve je vise nas nocnih ptica...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju