Ostalo > Offtopic
Normalni vs siroki zgibovi
Pirat:
pa kazem "sirok hvat" jer , tesko da ces pri sirem okrenuti dlanove ka sebi, mislim mozes ali je to za laktove smrt... dok pri uzem to mozes lagano
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: SlobodanS Mart 06, 2017, 05:39:47 posle podne ---
--- Citat: pirat Mart 06, 2017, 03:40:27 posle podne ---Pa da malo sire od ramena- sirok hvat
--- Kraj citata ---
Onda se nismo dobro razumeli..
Zgibovi i neke varijacije lat masine na gornjem koturu moze "sirok hvat" sve ostalo je bomba uski hvat...
--- Kraj citata ---
Upravo ovo. Jel se uzim hvatom povecava opseg pokreta, sto znaci bolje mogu misici da se pogode,izoluju, stisnu itd. Sto hvat ide sire smanjuje se opseg pokreta i gubi se gore navedeno.
Pirat:
zavisi to buraz i od raspona krila ;) vi koji imate krace ruke zabole vas patka, kako god da uhvatite sipku ima da "legne" , na vecu duzinu i polugu ide to drugacije... vrlo je verovatno da ce dosta toga da se prebaci na ruke... i tehnika i forma onda kod poslednjih ponavljanja odlazi polako...
Lefty:
Znaci najbolje raditi obicne,malo sire od sirine ramena.A dlanovi prema meni ili od mene?Koji su bolji i ima mi razlike?
SlobodanS:
--- Citat: Lefty Mart 06, 2017, 09:11:34 posle podne ---Znaci najbolje raditi obicne,malo sire od sirine ramena.A dlanovi prema meni ili od mene?Koji su bolji i ima mi razlike?
--- Kraj citata ---
Prehvat
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju