Multimedia > Slike/Muškarci

Synthol Freaks !!!

<< < (23/25) > >>

Thor_ZR:
 Možda je malo off, ali neki bilderi tvrde da je Flex ugrado silikone u listove :) Jeste vi upoznati sa tom idejom?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Thor_ZR  Jul 04, 2011, 04:25:45 posle podne --- Možda je malo off, ali neki bilderi tvrde da je Flex ugrado silikone u listove :) Jeste vi upoznati sa tom idejom?

--- Kraj citata ---

samo neki?

Dominikanac:
Ja znam da covek koji ima bedljivo najace listove u Dom cepa synthol u listove. Znam covea koji ga sprema on mi je rekao. Ali dobro prosto treba prihvatiti da je to deo BB. Zasto bi neko bio iza onog koji se siba synth ako zna da to moze da mu popravi neku slabiju misicnu partiju. Ipak svi oni pokusavaju da budu najbolji tako da ko voli neka izvoli. A mislim da ne postoji pro koji nije uzimao synth. Samo mislim da je to za amatere cak i one koji se takmice cist idiotizam.

VeljaP:

--- Citat: Thor_ZR  Jul 04, 2011, 04:25:45 posle podne --- Možda je malo off, ali neki bilderi tvrde da je Flex ugrado silikone u listove :) Jeste vi upoznati sa tom idejom?

--- Kraj citata ---

to ga je jos Shawn Ray optuzio cini mi se 1996. kad su jedno vrijeme zajedno trenirali...pa je izjavio ( Ray ) da za svo vrijeme dok su trenirali nije vidio Flex niti jedan put da trenira listove.
Cini mi se da je bila pokrenuta i istraga, pa je kao utvrdjeno da je cist... sad to cist, vjerovatno sponzori dobro platili

TeH FiLiP:
u svakom slucaju listovi su mu bili vidno bolji jedne godine,a onda 2002-e odjednom ih opet nema (pre toga je imao sve one zdravstvene probleme dza bu,mozda ih je izvadio tada :D )

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju