Ostalo > Offtopic

Stomacni problemi

(1/2) > >>

whip:
Pozdrav, imam problema sa stomakom vec duze vrijeme, jedem samo clean (ovsene, jaja, piletina, pirinac, salate, povrce, orascasto, maslinovo) i sada kada god konzumiram nesto od junk fooda, stomak poblesavi, imam gasove, cak i dijareju, naduti stomak i kombinacije odredjenih cak i zdravih namirnica mi prouzroukuju gasove, a stolica mi nije uvijek ista i vise sam zaboravio kako izgleda zdrava prava stolica. Bio sam kod doktora i zakazao sam pregled kod specijaliste, ali moram da sacekam par nedelja dok dodjem na red, interesuje me da li je neko imao slican problem?

eXe:
jedna od opcija je da si u prevelikom suficitu ili da si u suficitu jako dugo.

ako gore navedeno nije slucaj moguce je da takom vremena razvijes intoleranciju na neku hranu i da ti zasmeta probaj bez ovsenih ili jaja i probaj da zamenis vrstu orasastih plodova koju jedes i da ne preterujes sa istim nebi bilo lose da okacis kako se hranis i par slika

whip:

--- Citat: eXe  Mart 30, 2017, 10:43:01 posle podne ---jedna od opcija je da si u prevelikom suficitu ili da si u suficitu jako dugo.

ako gore navedeno nije slucaj moguce je da takom vremena razvijes intoleranciju na neku hranu i da ti zasmeta probaj bez ovsenih ili jaja i probaj da zamenis vrstu orasastih plodova koju jedes i da ne preterujes sa istim nebi bilo lose da okacis kako se hranis i par slika

--- Kraj citata ---

ova hrana koju sam naveo mi ne pravi problem, zapravo, to kada jedem nemam problema, ali mlijecni proizvodi, secer (voce ukoliko je malo veca porcija, npr. suvo grozdje- sacica ok, cim pojedem malo vise odmah imam gasove), trenutno sam u deficitu sa kalorijama i to traje nekih skoro 2 mjeseca, ali stomacni problemi su poceli dosta prije toga (jos od jos od septembra negdje, sjecam se da nisam mogao da pojedem pljeskavicu bez grceva u stomaku), samo sto sam postao svjestan da imam problem skoro... Pivo takodje, alkohol ne pijem uopste vise.. Trenutno unosim oko 1800 kcal, ~200 iz uh, ~50 masti i ~160 bjelancevine. Postavicu i slike

whip:

--- Citat: whip  Mart 31, 2017, 12:18:32 pre podne ---
--- Citat: eXe  Mart 30, 2017, 10:43:01 posle podne ---jedna od opcija je da si u prevelikom suficitu ili da si u suficitu jako dugo.

--- Kraj citata ---

ova hrana koju sam naveo mi ne pravi problem, zapravo, to kada jedem nemam problema, ali mlijecni proizvodi, secer (voce ukoliko je malo veca porcija, npr. suvo grozdje- sacica ok, cim pojedem malo vise odmah imam gasove), trenutno sam u deficitu sa kalorijama i to traje nekih skoro 2 mjeseca, ali stomacni problemi su poceli dosta prije toga (jos od jos od septembra negdje, sjecam se da nisam mogao da pojedem pljeskavicu bez grceva u stomaku), samo sto sam postao svjestan da imam problem skoro... Pivo takodje, alkohol ne pijem uopste vise.. Trenutno unosim oko 1800 kcal, ~200 iz uh, ~50 masti i ~160 bjelancevine. Postavicu i slike
--- Kraj citata ---

Pedja_Petrovic:

--- Citat: whip  Mart 30, 2017, 08:49:32 posle podne ---Pozdrav, imam problema sa stomakom vec duze vrijeme, jedem samo clean (ovsene, jaja, piletina, pirinac, salate, povrce, orascasto, maslinovo) i sada kada god konzumiram nesto od junk fooda, stomak poblesavi, imam gasove, cak i dijareju, naduti stomak i kombinacije odredjenih cak i zdravih namirnica mi prouzroukuju gasove, a stolica mi nije uvijek ista i vise sam zaboravio kako izgleda zdrava prava stolica. Bio sam kod doktora i zakazao sam pregled kod specijaliste, ali moram da sacekam par nedelja dok dodjem na red, interesuje me da li je neko imao slican problem?

--- Kraj citata ---

nista cudno kada unedes gomilu smeca posle odredjenog perioda normalne, i lagane hrane

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju