Ostalo > Offtopic

Vidoviti Milan !

<< < (4/7) > >>

P:
Idem ja da ga zovem da vidim hocu li nabaciti masu i kako ce moja bb karijera da ide :lol:

H2SO4:

--- Citat: t1000  Januar 21, 2007, 11:59:04 pre podne ---VI ZNATE DA SE TAROT BORI ZA PRIRODU,PROTIV HEMIJE I OTROVA.

--- Kraj citata ---
radi za antidoping agenciju

t1000:

--- Citat: H2SO4  Januar 21, 2007, 03:59:00 posle podne ---
--- Citat: t1000  Januar 21, 2007, 11:59:04 pre podne ---VI ZNATE DA SE TAROT BORI ZA PRIRODU,PROTIV HEMIJE I OTROVA.

--- Kraj citata ---
radi za antidoping agenciju

--- Kraj citata ---

Nabio bi ga na kolac i to onaj suvi da ga vise boli.Samo da mi gospodina Ivana Hadvaesocetrovica ne uhvate na delu.

DingDong:
"Vas buduci zivot ce biti odlican"

mrki:
Dotična "ličnost" je  na nesreću iz Mladenovca  Milan Radonjić - Rađžif,kompletna budala koja koji potiče iz poridice u kojoj je on još i najnormalniji.Inače otac mu je profesor Matematike u penziji od skora koji je celoga svog radnog veka nosio antenu na pismenim zadacima radi "opomene" i takođe politikine dnevne novine stare 10 godina probušene u sredini uz koje nas je "lovio"!A danas svaki dan trči pored luga sa štapom u ruci i na taj čudan način se rekreira.A majka mu inče zarađuje na njegovoj popularnosti tako što prodaje DVD izdanja sa jagodinske televizije na gradskom trgu u Mladenovcu!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju