Ostalo > Offtopic

Cudan osecaj u donjem levom delu abdomena (kreatin?)

<< < (2/4) > >>

kokos:
Danas nisam imao tegoba (do sad), mislim da sam naglo povecao unos vode u organizmu i pio sam vece kolicine odjednom pa sam verovatno i dosta vazuha progutao u medjuvremenu..

LemiX:

--- Citat: kokos  April 22, 2017, 04:19:54 posle podne ---pa sam verovatno i dosta vazuha progutao u medjuvremenu..

--- Kraj citata ---
Smajli koje se cese po glavi sa pogledom u nebo

kokos:

--- Citat: LemiX  April 22, 2017, 04:33:19 posle podne ---
--- Citat: kokos  April 22, 2017, 04:19:54 posle podne ---pa sam verovatno i dosta vazuha progutao u medjuvremenu..

--- Kraj citata ---
Smajli koje se cese po glavi sa pogledom u nebo

--- Kraj citata ---

Lemix, jedno pitanje, od tvojih 100+ postova, da li si imao 10 ukupno komentara koji nisu bili obican spam? Bez uvrede druze, ali samo pises gluposti. Ako nisi znao, mnogi stomacni problemi kao nadimanje dolaze od progutanog vazduha, mnogi ljudi koji jedu brzo i ne zvacu dovoljno dugo imaju problem sa tim, to se isto desava kada se pije voda brzo i velike kolicine odjednom, tako da ZAISTA ne znam sta bi tvoj komentar trebao da znaci? Molim te, izbegavaj moje teme jer od tebe ne mogu da ocekujem konstruktivan komentar nikada pa mi samim tim ne znaci nista.

LemiX:
Ma sve si u pravu,ne bih ti dalje kvario temu,samo cu reci mozda ponekad pisem gluposti,inace sam saljivdzija privatno,pa ponekad me ponese napisem nesto sarkasticno,ali vecina ovde to ne shvata.Inace na glupa pitanja ne mogu da odolim a da ne odgovorim sarkazmom.Zivio ti meni,ja odoh da se napasem vazduha ;)

kokos:

--- Citat: LemiX  April 22, 2017, 05:07:45 posle podne ---Ma sve si u pravu,ne bih ti dalje kvario temu,samo cu reci mozda ponekad pisem gluposti,inace sam saljivdzija privatno,pa ponekad me ponese napisem nesto sarkasticno,ali vecina ovde to ne shvata.Inace na glupa pitanja ne mogu da odolim a da ne odgovorim sarkazmom.Zivio ti meni,ja odoh da se napasem vazduha ;)

--- Kraj citata ---

Samo ti druze uzivaj u svojoj gluposti, meni to ne smeta - ja sam ovde da naucim i MNOGO sam naucio zato sto priznajem da ne znam, i ne ismevam druge zbog svog neznanja. Informisi se malo pre nego sto nesto pocnes da pises, svako dobro.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju