Ostalo > Offtopic
Bol u brachialisu posle obaranja ruku
Syncopat:
Iako sam sebi jos pre 5 godina rekao da nikada vise necu obarati ruke jer me uvek neka zila, misic, kost ili ko zna sta boli nisam izdrzao u subotu kad sam video u teretani 2 momka kako obaraju ruke sa sve profi stolom za obaranje.
mislio sam da ako mi objasnje lepo zagrevanje i ostalo da ce sve biti u redu.
zagrejali smo se, obarali, sve ok u subotu, u nedlju isto, juce uzeh da radim bench i zapalila mi se leva ruka u predelu brachialisa i posle 3. serije sam prekinuo trening.
znam da ovde ima mnogo onih koji su imali isti problem pa bih bio zahvalan ako neko zna neke tretmane za oporavak.
Pirat:
Ako nema otoka, odmor 2,3 nedelje, pa procenis situaciju
Syncopat:
ma nema nikakvog otoka... ja sam cak posle toga odradio 9 serija tricepsa neposredno posle obaranja ruku. tek asm krenuo da osecam bol kad sam uzeo bench da radim.. ih sad 2-3 nedelje bez trneinga zvuci bas mnogo. citam sad po netu razne predloge pa reko da vidim i ovde
Pirat:
S obzirom da ne posecujes kiroprakticara, fizioterapeuta itd.. ne zvuci mnogo, radi noge...
Stevan Čerubdžić:
Probacu ti naci na internetu sliku kako da istezes taj deo. Pre svakog treninga radi hamer pregib sa malom kilazom, 20 do 40 ponavljanja, ruku opruzi skor da bude ravna u laktu. Pre benca obavezno odradi hamer... ali pumpaj, dakle manja kilaza. Na cucnju palac prebaci preko sipke, ne klasican hvat nego palac gore obavezno. To je cesta povreda.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju