Ostalo > Offtopic
Bol u brachialisu posle obaranja ruku
Syncopat:
ja uvek prebacujem palac gore, navikao sam nekako. par puta sam nazuljao metakarpalne kosti i od tad uvek drzimpalac na gore.
da video sam da devon laratt predlaze vezbe sa jako malom kilazom i to 20-50 ponavljanja. a mislite da ima neka krema ili mast? znate sami koji je to psihicki problem kad ne moze da se trenira..
Stevan Čerubdžić:
Kako da ne, problem je kad sipka padne na grudi pa treba gurniti gore a brachialis zakazuje a odatle krece snaga da se gurne sipka... Nece ti puno pomoci kreme, moras istezati i zagrevati dobro I vremenom prodje ali uvek moze da se vrati. Generalno treba da izbegavas te neke vezbe za sada, kao npr biceps pregib bucicama sedeci na klupi itd
Imas sliku dole, samo sto ces da savijes ruku u laktu tako da ruka formira obrnuto cirilicno G i upreges ruku o nesto, zid ili spravu neku i guras s namerom da pomeris zid i tako drzis jedan minut po 3 puta svaku ruku na kraju i pocetku svakog treninga.
Pirat:
Pa tako ce ti i biti ako dozvolis da ti to predje u hronicno... e onda bez tih istezanja i vezbica neces moci da zamislis tr.
Syncopat:
ne ne naravno da hocu da vezbam i istezem se. mislio sam i da se masiram ledom i eventualno i neku kremu pored svih ovih vezba i istezanja.
tu vezbu sto je stevan okacio uvek radim posle ramena i grudi za istezanje. jasno mi je otprilike sta je hteo da kaze. jao nadam se da nece vise od ned dana da potraje, totalno cu da se deprimiram
Pirat:
Masiranje ledom je ok, ali opet bez dve tri nedelje pauze... moras da shvatis da je velika razlika izmedju nove, sveze povrede I one hronicne sto pravi probleme s vremena na vreme... ali da ne pricam u vazduh, nauci sam jbg :-)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju