General Bodybuilding Discussion > Članci
Protiv Raka sa Whey Proteinom !!!
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
@MR.BIG
Jako mi je zao za takvu informaciju, ali i meni je jedna baka umrla od raka, a imam i jos u obitelji nekih kancirogenih oblika na kozi, tako da je jako danas rijetko da netko nema nekoga iz blize ili dalje obitelji s tom razornom bolesti, treba se nadat najboljem, ali kad nadjem clanak o Aspertamu postavit cu ga, a ima nema u cemu ga nema, ukratko to je ono popularno pitanje: Što je danas zdravo??? NIŠTA!
MR.BIG:
Za ovo "sta je danas zdravo" si u pravu i ostaje nam samo da biramo izmedju dva zla .... ali je svakako kvalitetan WHEY bolji od jabuke ili paradajza koji ostaju rumeni kao da su od plastike po deset dana na policama u prodavnicama.
N_E_Z_N_A_L_I_C_A:
--- Citat: MR.BIG Januar 22, 2007, 10:57:15 posle podne ---Za ovo "sta je danas zdravo" si u pravu i ostaje nam samo da biramo izmedju dva zla .... ali je svakako kvalitetan WHEY bolji od jabuke ili paradajza koji ostaju rumeni kao da su od plastike po deset dana na policama u prodavnicama.
--- Kraj citata ---
Sad malo filozofije, ali zasto mislis da je Whey zdraviji od te jabuke, jer i sam on sadrzi ono na "umjetan" nacin sto je zapravo u 500grama mesa...mogli bi se ovako vrtit u krug, do beskonactnosti, treba zivit svaki dan kao da je zadnji...na zalost :?
MR.BIG:
Ma u pravu si .... razumemo se potpuno
want3d:
--- Citat: N_E_Z_N_A_L_I_C_A Januar 22, 2007, 10:51:48 posle podne ---@MR.BIG
Jako mi je zao za takvu informaciju, ali i meni je jedna baka umrla od raka,
--- Kraj citata ---
meni takodjer :((( ali bolje da preskocimo ta tuzna desavanja i da ih ne spominjemo ovdje ,jebes sve ,zdravlje je naj prece,nema nista,al nista gore od bolesti....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju