Ostalo > Offtopic

steroidi

<< < (10/13) > >>

H2SO4:
ovo su neki Zoranovi

dje ste do sad bili?

Remetik:
Sve neki kemicari... :roll:

Vladar:
@ ICN

Pozdrav i dobrodosao!

Vjerujem da ces na nasem forumu pronaci interesantne diskusije, prevedene clanke iz svih oblasti i da ces ostvariti interakciju sa svima nama na jedan pravi i pozitivan nacin! Jos jednom dobrodosao od x3mforum team-a!

Vladan Šljukić, Crna Gora

sele137:

--- Citat: DOBAR KOMSIJA  Januar 31, 2007, 12:19:11 posle podne ---Pozdrav ekipa!

Da ne ulazim u hvaljenje foruma previse 8),jedva cekam da se vrati tema o hemiji i da pokusam da bacim jedan svoj skroman doprinos celoj prici.

Nisam do sada hteo  nista da postujem jel kako vidim nije ni bilo potrebe za bilo cim.

Znam od prilike zasto je tema i uklonjena ali se nadam da ce momci to veoma brzo da srede i da se nastavi sa radom kako je i pocelo.

--- Kraj citata ---

Dobro dosao i nadam se da ces nam pomoci kad opet otvorimo podforum steroidi sa svojim znanjem i iskustvom!!!

DOBAR KOMSIJA:

--- Citat: H2SO4  Januar 31, 2007, 05:47:13 posle podne ---ovo su neki Zoranovi

dje ste do sad bili?

--- Kraj citata ---
Zasto mislis da smo bilo ciji?Ako mislis da sam ja bilo ciji spijun onda si se grdno prevario sto cu da ti i dokazem cim se otvori tema sa steroidima!
Gde sam do sada bio?Pa kao sto rekoh,citao sam i nisam hteo da se ukljucujem u rasprave jer je stvarno sve extra objasnjeno.Tu su momci odradili fenomenalan posao i info kakvih se ovde moze da nadje bas i nema mnogo sa ovog i na ovom govornom podruciju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju