Ostalo > Offtopic
VICEVI ILI VICOVI
student:
ovo nije vic ali kao da jeste.
pita prof. studentkinju na ispitu: "koleginice,kada je rodjen jovan cvijic?"
a koleginica mu odgovara: "nisam sigurna ali znam da je bio skorpija u horoskopu".
sludjeni prof.: "e,pa pali ste.bio je vaga".
adis88:
otisli muz i zena da vide neku kucu koja je na prodaju, i udjose oni tamo nidje nikog, i tako ode muz od sobe do sobe i slucajno zakaci lampu, koja pade i razbi se, odjednom se pojavi neki gospodin, kaze uf hvala vam 1000 godina sam vec u lampi, ovom nije nesto najjasnije pa pozva zenu, u medjuvremenu skontali su oni sve i haj on im kaze imate tri zelje, zena ce prvu: hoce da ima kucu u svakoj drzavi, a muz hoce svake godine po 100 miliona maraka, a zadnja je bila za duha koja glasi et vako ja nisam j...bo 1000 g pa et kad sam vam ispunio tolike zelje mozete i vi meni makar tu jednu, muz pita zenu pa hoces li, a ona njemu neznam..... i tako na kraju pristade ona i tako oni se pocese tabati i usred cina dzin je upita kolko bogati onaj tvoj muz ima godina, ona rece 30, pa zar mamlaz jos vjeruje u dzinije......
staf:
--- Citat: student Novembar 15, 2007, 08:13:55 posle podne ---ovo nije vic ali kao da jeste.
pita prof. studentkinju na ispitu: "koleginice,kada je rodjen jovan cvijic?"
a koleginica mu odgovara: "nisam sigurna ali znam da je bio skorpija u horoskopu".
sludjeni prof.: "e,pa pali ste.bio je vaga".
--- Kraj citata ---
:? jel se ti zajebavash ili stvarno mislish da je ovo neshto shto bi u najmanju ruku moglo da bude zanimljivo , a kamoli duhovito??!! sorry za off.ali morao sam :)
Pedja_Petrovic:
pricaju dva orla...
jeli brate..jesi cuo da je umro branko copic?...pita jedan...
drugi odgvara....stvarno??.......u jebote....dobro je...sada necemo morati vise rano da ustajemo
PitBull:
Vozi jedan klinac kola i na pola puta izduvaju mu se obe prednje gume,
stane i upita se kako da naduva gume. U medjuvremenu prolazi jedan lik
i kaze mu da duva nekih lepih pola sata u auspuh, pa ce tako naduvati gume.
Uhvati klinac auspuh i poce da duva, duva i duva. Prodje sat vremena i u
tom momentu naidje pandur i upita klinca:
- "Sta radis to, manijace mali?"
- "Pa duvam u auspuh veæ sat vremena da napumpam gume a ono nista, nece nesto..."
A pandur ce:
- "Ih decace, sto si glup, treba da zatvoris prozore..."
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju