Ostalo > Offtopic

VICEVI ILI VICOVI

<< < (106/205) > >>

DIJAN JAHJEFENDIC:
Izvinjavam se, nije namjerno.
Vic mi se mnogo svidio, procitao sam ga u novinama pa sam ga htio sa vama podijeliti.
Nisam vidio da vec tu , zato se izvinjavam jos jednom.

ATJ LUCKO™:
Kaže otac sinu:
Sine ti si glup ko ovaj stol- i pokuca po stol.
Tata,tata, netko kuca.
Naka sine, ja ću.

bajic:
    Uciteljica ulazi na cas i vidi na tabli ispisano sitnim slovima qu**c.
Brzo obrise, poglea po razredu da vidi ko bi to mogao napisati. Sva deca gledaju isto, tako da ona samo nastavi predavanja...
    Drugi dan, na tabli vecim slovima ispisano qu**c.
Opet obrise, pogleda po razredu moze li otkriti izgrednika, opet nista, nastava po planu.
   Treci dan jos veca slova qu**c, i opet ista prica....
   Cetvrti da vec sa traumom da ce naci krupnim slovima napisanu istu rec uciteljica ulazi u razred, kad ono nije napisano qu**c, vec---

STO GA VISE TRLJAS, SVE JE VECI  !!!!!

TheChe:
neznam dali je bio...

Prevozi se brod pun životinja preko okeana. I tako, životinjama bilo dosadno i dogovore se oni da igraju neku igru da bi im bilo malo zabavnije. I predloži slon da se igraju žmurke. Kažu mu ostali kako on da igra žmurke, kad je ogroman i nema gde da se sakrije. Žirafa predloži da se igraju ledenog èike ali životinje i to odbiju jer je mnogo visoka. I onda lav predloži da se igraju æorave bake. Sve se životinje slože ali papagaj kaže da ne zna to da igra. I lav mu objasni, stave mu povez na oèi i krenu da beže. U tom trenutku u brod udari veliki talas. Ode brod u paramparèad, noga od lava na jednu stranu, surla od slona na drugu, vrat od žirafe na treæu... i skida papagaj povez sa oèiju i kaže:
• Zajebane li igre...

TheChe:
i jos zivotinja

Beži zeka kroz šumu i vièe:
• Pederi! Pederi!...
Vidi to meda i upozori ga:
• Stani zeko, nemoj tako, nije kulturno, ne vièi toliko...
Na to æe zeka opet:
• Pederi! Pederi!
A meda:
• Nemoj bre zeko, vidi koliki si, a takve reèi od tebe. Pa još mleko imaš na bradi, a tako vièeš...
Zeka:
• Nije mleko! Pederi! Pederi!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju