Ostalo > Offtopic

VICEVI ILI VICOVI

<< < (113/205) > >>

Radomir:
U Crnoj Gori zavladala velika nezapolsenost i 10.000 ljudi izaslo ispred Vlade da protestuje. Kroz masu se probija crni mercedes, i iz njega covek i pita:
– Sta se desava ovo?
- Zavladala je velika nezaposlenost i protestujemo ispred Vlade.
Covek vadi vizit kartu i daje mu:
- Ja sam direktor ove firme. Dodji sutra u 7 na ovu adresu, pocinjes radit.
- A dje bas mene nadje medju 10.000 ljudi?

Umire stari Jevrejin, a oko njega se okupila porodica.
- Zeno jesi tu?
- Tu sam dragi.
- Sine jesi i ti tu?
- Tu sam tata.
- Cerko jesi i ti tu?
- Tu sam tata.
- Pa ko je onda u radnji?

nellle:

--- Citat: Radomir  Januar 24, 2008, 12:04:22 pre podne ---U Crnoj Gori zavladala velika nezapolsenost i 10.000 ljudi izaslo ispred Vlade da protestuje. Kroz masu se probija crni mercedes, i iz njega covek i pita:
– Sta se desava ovo?
- Zavladala je velika nezaposlenost i protestujemo ispred Vlade.
Covek vadi vizit kartu i daje mu:
- Ja sam direktor ove firme. Dodji sutra u 7 na ovu adresu, pocinjes radit.
- A dje bas mene nadje medju 10.000 ljudi?

--- Kraj citata ---

hahahaha
vrh....umirem!!!
hahahaha

Sansei:
Piše Fata pismo bratu u vojci:
• Dobro smo, bili smo tajo i ja na vašaru u Kotraži. Naišli neki mangupi, taju izudaraše, a mene izjebaše...
Drugo pismo:
• Dobro smo, bili smo na vašaru u Požegi. Naišli neke mangupi, taju izudaraše, a mene izjebaše.
Treće pismo:
• Približava se vašar u Ivanjici. Ja bih rado išla, al' se tajo nešto nećka...

Sansei:
Iz gradskog prevoza u Beogradu. Sedi devojka, sluša muziku, ulazi matorac i onda standardna fora, prvo je cima 5 minuta za rukav, a onda:
• Ajd ustani da ja sednem, mlađa si...
• Aj' pali, budalo matora.
Sledi uobičajeno srpsko pičkaranje:
• Jebem ti ja mamu i oca da ti jebem...
Devojka opušteno:
• Kad možeš da jebeš, možeš i da stojiš.

Sansei:
Bio sam sretan sa svojom devojkom. Zabavljali smo se preko godinu dana i na kraju odlučili da se venčamo... Moji roditelji su pomogli na svaki način, moji prijatelji ohrabrivali mene i moju devojku. San! Samo me je uznemiravala njena mlađa sestra. Moja buduća svastika ima 20 godina, oblači uske mini suknjice i duboke dekoltee. Redovno mi je pokazivala donje rublje. Jednog dana me pozvala njena sestra da dođem i proverim pozivnice za venčanje. Bila je sama kada sam stigao. Prošaputala mi je na uvo kako me je oduvek želela, da to ne može više da skriva, da hoće da vodi ljubav sa mnom pre nego što se oženim. Bio sam u totalnom šoku, a ona reče:
• Idem u spavaću sobu, ako želiš samo dođi i uzmi me.
Ukočio sam se. Gledao sam je kako se penje uz stepenice. Kada se popela, skinula je gaćice i bacila ih niz stepenice na mene. Stajao sam tu na trenutak i onda se okrenuo i pojurio na izlazna vrata kuće, prema kolima. U tom trenutku primetih budućeg tasta, taštu i verenicu kako trče prema meni. Draga me je zagrlila, i poljubila i rekla:
• Mili moj, znala sam da si izuzetan.
A moj tast je rekao:
• Ovaj mali test me je konačno uverio da dajem ćerku u prave ruke. Čestitam, mladiću. Dobro došao u porodicu.
Koja je pouka ove priče? Uvek držite prezervative u automobilu!
 :lol: :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju