Ostalo > Offtopic
VICEVI ILI VICOVI
Radomir:
Direktor kompanije poziva tajnicu i kaže joj: "Hajde, spremi se, idemo tjedan dana na službeni put u inozemstvo..."
Tajnica po povratku kući izvještava muža: "Dragi, moram sa šefom tjedan dana na službeni put, morati ćeš se sam brinuti o sebi..."
Muž obavještava svoju ljubavnicu: "Moja žena putuje i neće je biti tjedan dana, provest ćemo to vrijeme zajedno..."
Ljubavnica obavještava svog učenika kojemu daje satove iz matematike: "Bit ću zauzeta, imam puno posla i pauzirati ćemo tjedan dana..."
Učenik sav sretan obavještava svog djeda: "Djedice moj, bit ću slobodan tjedan dana i nemam satove, jer mi je nastavnica zauzeta, hajdemo na pecanje..."
Djed (direktor kompanije) ponovno zove svoju tajnicu: "Plan je promijenjen, moj unuk me moli da provedemo vrijeme zajedno. Putovat ćemo drugi put..."
Tajnica zove svog muža: "Dragi, moj šef je zauzet, službeni put je odgođen..."
Muž zove ljubavnicu: "Nećemo moći ovog tjedna, žena je odgodila put..."
Ljubavnica zove učenika: "Nastave će ipak biti kao i obično..!"
Učenik zove djeda: "Djedice, nastavnica je rekla da će nastave biti kao i obično, ne mogu ti praviti društvo..."
Djed zove svoju tajnicu: "Ne sekiraj se, ipak putujemo ovog tjedna. Spremaj stvari..."
**********************:
dobar skroz ;D ;D ;D
PitBull:
sudare se na ulici slepac i covek bez ruku.
covek bez ruku: Oces da ti lupim samar sad?
slepac: Aj i to da vidim...
:)
CABAHA:
Idu dve ciganke njivom, jedna izcupa repu iz zemlje i kaze:
-"E ovakav je kod mog Stojana"
-"Sta tako veliki?"
-"Ne tako prljav"
Sinke:
Ziveli koza i sedam jarica...i jedan dan koza ima kaze:
-idem ja,a vi ne otvarajte nikome...kad ja pokucam vi pitajte za lozinku..a lozinka je sisaj sisu.
Cuo vuk za lozinku i krene prema kuci pa zakuca na vrata...
-Jare:Kazi lozinku...
-Vuk:sisaj sisu..
-Jare:sisaj ti kurac ugradili smo spijunku...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju