Ostalo > Offtopic
VICEVI ILI VICOVI
Radomir:
Dogovorile se Bosanka, Srpkinja i Crnogorka da ce reci muzevima da nece samo one da kuvaju peru i peglaju, vec da ce i oni morati da rade malo kucne poslove. Posle nekoliko dana se nasle i pricaju rezultate.
BOSANKA:
Ja sam mom Ibri rekla da necu samo ja kuvat, prat i peglat, vec da i on mora isto. Prvi dan nisam nista primjetila, ali je vec drugi sam sebi spremio rucak i ispeglao kosulju.
SRPKINJA:
Ja sam mojem Milutinu rekla da se i on malo uhvati kucnih poslova. Prvi dan nista, drugi opet nista nisam videla, ali je vec treci sam sebi spremio rucak i oprao sudje.
CRNOGORKA:
Ja sam mom Mirasu rekla da necu ja sama raditi kucne poslove, vec da mora i on prati, kuvati i peglati. Prvi dan nisam nista vidjela, drugi isto nisam nista vidjela, ali sam treci pocela gledati na lijevo oko.
NemanjaBG:
Jel znate kako je nastao tocak ? Kada je Cak Noris prvi put napravio kolut u napred svi su rekli " To Cak,Tocak..." i tako je nastao tocak...;D
Pirat:
Znas ti kako je nastalo prvo energetsko pice?
-Cak Noris pisao u konzervu...
alexandar77:
Pitali bosanku šta će da bude kad' poraste.
-VEL'KAAA!
NemanjaBG:
;D
ovaj sam ja smislio...sta je to Fitnes trener ? Nije dovoljno musko da bude BILDER, a nije ni dovoljno peder da bude maneken ;D ovaj vic moze da se kombinuje na milion nacina ;) mozda je mogao i bolje ovaj primer ali jbg. ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju