Ostalo > Offtopic

VICEVI ILI VICOVI

<< < (140/205) > >>

Radomir:
Cetiri drugara sa fakulteta nasli se posle dosta godina. U jednom momentu jedan ode u WC, a ostali pricaju sta su postigli u zivotu.
Prvi: Ja se bavio auto industrijom. Bio sam direktor, obogatio sam se i lepo zivim. Ipak, nije to moj najveci uspeh, vec moj sin. On me je nasledio i uspeo je vrlo brzo da me pretekne. Toliko se obogatio da je nedavno najboljem drugu za rodjendan poklonio novi mercedes.
Drugi: Nije to nista. Ja sam vodio avio kompaniju. Sin me je nasledio i postao je toliko uspesan i bogat da je najboljem drugu za rodjendan kupio avion.
Treci: Ja sam jos uspesniji. Ja sam se bavio hotelijerstvom. Sin me je nasledio i postao jako bogat i uspesan. Evo vam primer, nedavno je njegovom najboljem drugaru bio rodjendan i on mu je za poklon kupio hotel.
U tom momentu iz WC-a dolazi cetvrti i pita ih o cemu su pricali, a oni mu odgovore da su pricali o deci i pitaju ga da cime se njegov sin bavi.
- Moj sin je homoseksualac i radi kao striper u jednom nocnom klubu.
- Pa zar te nije sramota zbog toga?
- Ma nije. Evo, nedavno mu je bio rodjendan , a od ljubavnika je na poklon dobio mercedes, avion i hotel.

mladen88:
 ovaj znate sigurno ali opet...      Kaze jedan bilder drugom u teretani jesi OPO brate! dok ce ovaj na to jebem i ja tebi mater!

skolarevic:
pa da na isto mu dodje mozda je malo gore kad kazes bilderu da je opo

Pirat:
@Radomir

kakav gej vic hahahah

Filip_91:
1) Na jednoj od jadranskih plaza prodaje Pirocanac sladoled.Naidje dama potpuno gola, bez igde icega na sebi, i zatrazi sladoled u kornetu. Pirocanac se zagledao u golu damu i ne trepce. Dama osorno primeti: - "Sta me tako gledas, zar nisi video golu zenu?" Pirocanac ce na to: - "Ma, ne gledam ja tebe, već gledam odakle ces da izvadis pare da mi platis sladoled."

2) Stoje na semaforu dva automobila;u jednom Mujo,u drugom plavusa.Gleda Mujo plavusu-gleda ona njega.Fiksiraju se tako neko vreme,kad krene Mujo da lagano otvara prozor;krene i plavusa, kad će Mujo: - Sta, bona, i ti si prdnula?

3) Idu dva pomfrita, muski i zenski.I kaze muski: - Ajde da se poka**mo! - Ne mogu, imam kecap!

4)Uciteljica predaje na času: • Ako kazem da sam nekad bila lepa to je proslo vreme. Ako kazem da sam sada lepa to je... hajde, kazi ti Perice, sta je to? • To je dobar vic, učiteljice!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju