Ostalo > Offtopic

VICEVI ILI VICOVI

<< < (151/205) > >>

Radomir:
U zemunskoj skoli pita uciteljica decu koliko je 2+2. Javi se devojcica i kaze 4. U tom momentu ustaje mali Zemunac, vadi pistolj i ubija je. Unezverena uciteljica pita zasto je to uradio, a on kaze:
- Mala je previse znala.

puppeter:
Gay himna?

"Ima jedan rchma  u planini...!"

Radomir:
Dosao Mujo kod doktora i pozali se da ga kita svrbi. Pogleda doktor i kaze da ima kineski sifilis i da moraju da mu odseku kitu. Mujo ni da cuje, vec ode kod drugog doktora. Pogleda ovaj i kaze da ima kineski sifilis i da mora da mu sece kitu. Ode Mujo kod treceg doktora i pozali se:
- Bio sam kod dvojice i oni kazu da moram seci kitu. Pa jel stvarno moram?
Gleda doktor, pa kaze:
- Ma jok bolan, ne moras. Sam ce otpasti.

djLE:
sta peva fred kremenko kad udje u kafanu?
ja badaba a ti vilaaaaaa

Sport boy:
Za jedno takmicenje u vatrepolu,povredilo se 3 igraca,pa trener raspisao konkurs za igrace.
1 dan dolazi jedan copavi,i kaze trener pa kako ces ti da igras,i proba ga a copavi odlican.
Sledeci dan dolazi jedan bez ruku,i kaze ja jednom rukom pucam drugom plivam,i on se pokaze odlicnim
I 3 dan dodje jedan i bez ruku i bez nogu,pita ga trener pa kako ces ti da odigras,a on kaze ja jednim uvom plivam drugim pucam...Postave ga oni u vodu,kad on potone,ne izlazi 10.15.20 sekundi.
prodju 2 min izvade ga oni iz vode,a ovaj-DA mu je**m mater ko mi je stavio kapicu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju