Ostalo > Offtopic
VICEVI ILI VICOVI
marelli:
--- Citat: Spartak Mart 11, 2010, 03:34:42 pre podne ---Tina pazi da ti decko ne vidi sliku na forumu :)
--- Kraj citata ---
ma tince nam je neki zmaj, nego nam se nesto krije, ili nam pak udara ceznju, dajuci nam slicke na kasicicu
igor2806:
Chuck Norris je uso na msn preko bankomata!
TINA2580:
--- Citat: marelli Mart 11, 2010, 12:06:12 posle podne ---
--- Citat: Spartak Mart 11, 2010, 03:34:42 pre podne ---Tina pazi da ti decko ne vidi sliku na forumu :)
--- Kraj citata ---
ma tince nam je neki zmaj, nego nam se nesto krije, ili nam pak udara ceznju, dajuci nam slicke na kasicicu
--- Kraj citata ---
hahahhahahahah! spartače, spartače.... :D
pa zar je slika pretjerana???? :)
ne krijem se....ne udaram čežnju, nego jednostavno nemam šta pokazat! šta ću ja na ovom forumu objavljivat neke onak svoje, medju ostalima koji stavljaju nabildane fotografije i pokazuju jesu li postigli napredak, drugi im davaju savjete...hahahaha! a mene možete komentirati, e ta ti dobro stoji...ta ne... ovo obuci u subotu.... hahahahha!
malo sam sad pauzirala s teretanom, ali nastavit ću....pa ako bude bilo napretka pokažem vam sliku PRIJE-POSLIJE ;)
marelli:
--- Citat: TINA2580 Mart 12, 2010, 01:22:35 pre podne ---
--- Citat: marelli Mart 11, 2010, 12:06:12 posle podne ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
hahahhahahahah! spartače, spartače.... :D
pa zar je slika pretjerana???? :)
ne krijem se....ne udaram čežnju, nego jednostavno nemam šta pokazat! šta ću ja na ovom forumu objavljivat neke onak svoje, medju ostalima koji stavljaju nabildane fotografije i pokazuju jesu li postigli napredak, drugi im davaju savjete...hahahaha! a mene možete komentirati, e ta ti dobro stoji...ta ne... ovo obuci u subotu.... hahahahha!
malo sam sad pauzirala s teretanom, ali nastavit ću....pa ako bude bilo napretka pokažem vam sliku PRIJE-POSLIJE ;)
--- Kraj citata ---
ma samo ih ti okaci, i nemas da brines
r3d:
Slazem se :) Sigurno bolje izgledas od svih clanova kad se gleda muskim ocima :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju