Ostalo > Offtopic

Strogoca u ishrani

<< < (2/3) > >>

SkyFrog:
kontam da se previse cimam bezveze. imam srece sto moji roditelji me apsolutno podrzavaju u nacinu ishrane i suplementacije koju koristim. ponekada se probudim i vidim da mi je za posao spremnjeno u 2 kutije po 150 grama piletine, 80g pirinca i zelena salata i rukola sa maslinovim uljem. onako lepo filmski sredjeno :) tako da mi je veliki plus. podrska utice EKSTREMNO na dalji razvoj

Pirat:
Pa gledaj to ovako, hrana treba da bude iskoristiva gradivna materija i gorivo za tvoje telo, nista drugo! Jednostavno ostale stvari su visak=salo... hrani organizam a ne psihu, a onda ce i mozak biti zadovoljan, kao sto postoji i onaj drugi kontra zacarani krug, gde se ljudi trpaju junkovima...

Stevan Čerubdžić:
Drugar po tvom emailu ti imas 28 ili 29 godina, ne razumem kakva podrska roditelja i slicno, ti si odrasla osoba odavno da bi pisao ovakve stvari poput tinejdzera od 16-17 godina...

SkyFrog:
busted!

malo vise sam pricao iz ranijeg iskustva, ali tada nisam imao ishranu dobru i koristio sam hemiju (trenbolon, sustanon 250, etc) i naravno nisam nista postigao

Pedja_Petrovic:

--- Citat: SkyFrog  Oktobar 09, 2017, 07:10:25 pre podne ---busted!

malo vise sam pricao iz ranijeg iskustva, ali tada nisam imao ishranu dobru i koristio sam hemiju (trenbolon, sustanon 250, etc) i naravno nisam nista postigao

--- Kraj citata ---

to PayPal iskustvo :D :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju