Ostalo > Offtopic

Business Developer (Komercijalista na terenu) Coca Cola

(1/5) > >>

SPEED911:
Pozdrav,

Da li je neko bio na tom grupnom testiranju u Koka Koli za gore navedenu poziciju, ako jeste da mi prenese sta mogu da ocekujem i neke utiske? Prosao sam online test, intervju preko telefona i sada dolazi na red to grupno testiranje...

Hvala

Pirat:
jedan moj ortak je na to isao ali pre mngoo godina, to ide u krugovima bese? ima ih deset? opasan je sistem selekcije, moguce da rade veze... tj. najverovatnije

SPEED911:

--- Citat: pirat  Novembar 15, 2017, 03:57:34 posle podne ---jedan moj ortak je na to isao ali pre mngoo godina, to ide u krugovima bese? ima ih deset? opasan je sistem selekcije, moguce da rade veze... tj. najverovatnije

--- Kraj citata ---

Da ima vise krugova, prvi je bio online test koji sam polozio, drugi je bio intervju preko telefona i to sam prosao, treci je ta grupna vezba kod njih u Batajnici (bogu iza nogu)...  nije mi samo jasno kako nema vise termina vec samo taj jedan koji mi upada u moje radno vreme pa moram smisljam izgovore da bi izasao i stigao u tu nedodjiju od Batajnice... a na oglas se prijavilo pola Srbije sigurno, jer je pozicija koja zahteva samo srednju skolu i vozacku dozvolu... plate su odlicne i dobijes sluzbeni automobil koji ti postane spavaca soba jer radis sigurno 10 sati minimum ali izadjes izmedju 70.000 i 100.000 dinara bar sam tako ja cuo... a veze i pare kao i svuda vrte gde burgija nece...  :o ;D 8) :)

SlobodanS:

--- Citat: SPEED911  Novembar 15, 2017, 05:44:42 posle podne ---
--- Citat: pirat  Novembar 15, 2017, 03:57:34 posle podne ---jedan moj ortak je na to isao ali pre mngoo godina, to ide u krugovima bese? ima ih deset? opasan je sistem selekcije, moguce da rade veze... tj. najverovatnije

--- Kraj citata ---

Da ima vise krugova, prvi je bio online test koji sam polozio, drugi je bio intervju preko telefona i to sam prosao, treci je ta grupna vezba kod njih u Batajnici (bogu iza nogu)...  nije mi samo jasno kako nema vise termina vec samo taj jedan koji mi upada u moje radno vreme pa moram smisljam izgovore da bi izasao i stigao u tu nedodjiju od Batajnice... a na oglas se prijavilo pola Srbije sigurno, jer je pozicija koja zahteva samo srednju skolu i vozacku dozvolu... plate su odlicne i dobijes sluzbeni automobil koji ti postane spavaca soba jer radis sigurno 10 sati minimum ali izadjes izmedju 70.000 i 100.000 dinara bar sam tako ja cuo... a veze i pare kao i svuda vrte gde burgija nece...  :o ;D 8) :)

--- Kraj citata ---

Dovoljno da kazes 70.000 dinara i Srednja strucna sprema i poklace se narod za posao,na to smo "spali" nazalost..

Pirat:
A onda nije to bilo tada, trazili su zacrsen fax, mada eto izgleda da sve to kod njih ide kroz vise krugova....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju