General Bodybuilding Discussion > Članci
ISTINA O DOPINGU I ANTIDOPING KONTROLI
Pirat:
92 mozda i nisi mogao da im nadjes nesto, barem kod vecine igraca u DT...
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pirat Decembar 20, 2017, 10:00:46 pre podne ---92 mozda i nisi mogao da im nadjes nesto, barem kod vecine igraca u DT...
--- Kraj citata ---
nisi mogao da nadjes jer se nije trazilo
a da se krenulo od osnove tj THC gde su svi bili naduvani kao cepelini, pa preko efedrina itd...ne bi trebalo dalje ziasta da se trazi
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Millan B Decembar 20, 2017, 09:49:41 pre podne ---1972 god, meč protiv Portorika.. Duci Simonović od tada vodi borbu protiv vetrenjača...
U periodu hladnog rata sportisti su bili pokusni kunići, i zapad i istok su se borili na svakom polju a u sportu je to bilo i te kako vidljivo.. Što se tiče priče oko drim tima 1992 god njihovo zvanično objašnjenje je bilo da usled velike popularnosti sportisti moraju da budu izolovani na brodu jer Dzordan, Barkli, Medzik i kompanija nisu mogli da se odbrane od obožavatelja :D
Danas je to samo i isključivo novac, oduvek je i bio prisutan a u vremenu modernih gladijatora,
multinacionalnih korporacija sigurno je da će i dopinga biti ali će i mediji radiiti svoj posao pa će neko biti ocrnjen a neko će proći nekažnjeno ili će pred višemilionskim auditorijumom reći - kajem se....
--- Kraj citata ---
Duciju uz svo duzno postovanje i sve sto govori itd, ali je u zadnje vreme, poceo da previse jede govna sa grljenjem drveca i ostalim "prirodnim" sranjima
Covek govori istinu, ali realno, njemu niko nije kriv, sto on nije imao kontakt sa nekim ko bi mu omogucio da uzme lovu i slicno, te je sada pored istine koju govori, da se razumemo kivan i na druge stvari koje nemaju veze sa dopinogom..
Pirat:
Jel moze thc da se ubraja u u performans droge? Na stranu sto je zabranjen... koji efekat u tom smislu daje...za mj mislim da je konkretno u kasnijoj karijeri, 95-98, tu se video poveci pomak u masi... za efedrin sam cuo da je bila popularna sups. Medju kosarkasima.. mada realno oni su tada ipak imali iole neke mere u tome, dok ovi danas...
Duci da, malo preteruje , inace bio opasno dobar kosarkas u svoje vreme
P.s. "naduvani kao cepelini" hahahahahahahaha
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pirat Decembar 20, 2017, 10:38:15 pre podne ---Jel moze thc da se ubraja u u performans droge? Na stranu sto je zabranjen... koji efekat u tom smislu daje...za mj mislim da je konkretno u kasnijoj karijeri, 95-98, tu se video poveci pomak u masi... za efedrin sam cuo da je bila popularna sups. Medju kosarkasima.. mada realno oni su tada ipak imali iole neke mere u tome, dok ovi danas...
Duci da, malo preteruje , inace bio opasno dobar kosarkas u svoje vreme
P.s. "naduvani kao cepelini" hahahahahahahaha
--- Kraj citata ---
Pa nije stvar da li moze ili kako moze, stvar je u tome sto decidno stoji : UTICE NA PERFORMANSE SPORTISTE. E sada, da li u poz ili neg smislu - to je druga prica.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju