General Bodybuilding Discussion > Članci
So: Vase tajno oruzije
Pirat:
--- Citat: VOJA.S Januar 19, 2018, 06:14:19 posle podne ---
--- Citat: pirat Januar 19, 2018, 04:50:33 posle podne ---Svaka cast na tekstu Vojo, unos soli jako bitan , jednom davno sam se licno zajebao i maltene izbacio Na iz ishrane bri jakim tr., rezultat su bili bolovi u grudima pri svakom naporu... jedna supena kasika soli u vodi resila prob.. ali do tad bilo zahebano
--- Kraj citata ---
Hvala.Da, so jako bitna i ne znam otkud nekima da potpuno izbace so,eto video si i sam sta se desilo.
--- Kraj citata ---
desilo se pre vise godina, pokusaj izbacivanja vode... u svakom slucaju pogresan savet od pogresnog trenera... koji je mogao mnogo da me kosta, imao sam srece sto sam izvalio relativno na vreme od cega dolazi problem
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: PinkPanter Januar 19, 2018, 06:33:55 posle podne ---A koliko grama soli da idemo otprilike dnevno?
--- Kraj citata ---
Zavisi, ali jedna kasica dnevno je ok. To je oko 2-3gr sodiuma.
SlobodanS:
Odlican tekst stvarno,posebno za ljude koji razmisljaju o izbacivanju soli kao "trajnijem" resenju,iako ne znam odakle ideja.
MrT:
--- Citat: Stevan Čerubdžić Januar 19, 2018, 06:55:54 posle podne ---
--- Citat: PinkPanter Januar 19, 2018, 06:33:55 posle podne ---A koliko grama soli da idemo otprilike dnevno?
--- Kraj citata ---
Zavisi, ali jedna kasica dnevno je ok. To je oko 2-3gr sodiuma.
--- Kraj citata ---
Samo? To je otprilike i RDA za prosecnu osobu, zar ne?
Alex_R:
Jeste... problem sa “prosečnim” osobama je sto oni unose dosta sodijuma kroz procesovanu hranu, retko ko to i gleda čak i ako prati kalorije ili makrose...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju