Ostalo > Offtopic
Chad Nicholls
pseudomonas:
Važi za jednog od najboljih gurua, jel tako?Ipak, meni je malo čudno da sve ljude koje je on vodio, uključujući tu i neke ženske takmičarke, su završili kako su završili.Da spomenem neke:Nasser, Tom Prince, Flex Wheeler i na kraju Dalas.kolika je njegova odgovornost u svim ovim slučajevima, i da li su njegovi protokoli najagresivniji ?Navodno se pričalo da je previše insa i igf-1 i najjače diuretike koristio u svojim protokolima.I ajde sad da ne bude rekla kazala, ja čitam nešto i pričam na pamet...Kakvo je vaše mišljenje u vezi ovoga??
VOJA.S:
Pa sad da li je najbolji je upitno.
Trenutno jedan od vodecih po broju takmicara aktivnih rekao bih da je Aceto.
A sta se desilo Wheeler-u pa si ga svrstao u kategoriju sa Naserom, koji je preminuo, i ostalima?
pseudomonas:
Jedan od najboljih sam napisao.Da li je naj, ne znam-nije ni bitno.Svima je zajedničko da su imali problema sa bubrezima, osim u Dalasovom gde nije tačno ni utvrdjeno koji je uzrok smrti. Ima i još jedan takmičar , ne mogu da mu se setim imena, ali je i on završio tako da čeka transplantaciju bubrega.
marelli:
za Dalasa, kako misliš nije utvrđeno ...
nemaju ništa , ne znaju od čega je umro ili ima previše stvari pa ne znaju od koje je tačno preminuo
Stevan Čerubdžić:
--- Citat: marelli Mart 19, 2018, 11:33:13 posle podne ---za Dalasa, kako misliš nije utvrđeno ...
nemaju ništa , ne znaju od čega je umro ili ima previše stvari pa ne znaju od koje je tačno preminuo
--- Kraj citata ---
Ma zna se, radjena je autopsija.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju