Ostalo > Offtopic

Chad Nicholls

(1/4) > >>

pseudomonas:
Važi  za  jednog od najboljih gurua, jel tako?Ipak, meni je malo čudno da sve  ljude koje  je on vodio, uključujući tu i  neke  ženske takmičarke, su završili kako su završili.Da  spomenem neke:Nasser, Tom Prince, Flex Wheeler i na kraju Dalas.kolika je njegova odgovornost u svim ovim slučajevima, i  da li su njegovi protokoli najagresivniji ?Navodno se pričalo da  je previše insa i igf-1 i  najjače diuretike koristio u svojim protokolima.I ajde sad   da ne bude  rekla kazala, ja čitam nešto  i pričam  na pamet...Kakvo je vaše mišljenje u vezi ovoga??

VOJA.S:
Pa sad da li je najbolji je upitno.
Trenutno jedan od vodecih po broju takmicara aktivnih rekao bih da je Aceto.
A sta se desilo Wheeler-u pa si ga svrstao u kategoriju sa Naserom, koji je preminuo, i ostalima?

pseudomonas:
Jedan od najboljih sam napisao.Da li  je naj,  ne znam-nije ni bitno.Svima  je zajedničko da  su imali problema sa  bubrezima, osim u Dalasovom gde  nije tačno ni utvrdjeno koji je uzrok smrti. Ima i još jedan takmičar , ne mogu da mu se setim imena, ali je i on  završio tako  da čeka transplantaciju bubrega.

marelli:
za Dalasa, kako misliš nije utvrđeno ...

nemaju ništa , ne znaju od čega je umro ili ima previše stvari pa ne znaju od koje je tačno preminuo

Stevan Čerubdžić:

--- Citat: marelli  Mart 19, 2018, 11:33:13 posle podne ---za Dalasa, kako misliš nije utvrđeno ...

nemaju ništa , ne znaju od čega je umro ili ima previše stvari pa ne znaju od koje je tačno preminuo

--- Kraj citata ---
Ma zna se, radjena je autopsija.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju