Ostalo > Offtopic
20000 calories chalenge?!?
Alex_R:
Imao sam periode kad sam radio ceo dan da bude junk, i posto sam alav kakav jesam budio bih se u 4 ujutru da imam više vremena :) odem recimo odmah na krofne i do 5 ujutru imam 6000kcal unetih. I onda redom, od restorana do fast fooda i samo rotiraj... između dremas jer te ono ubi i samo u toalet kao grlica... uveče se osećaš katastrofa a ujutru si već na ksrdiju i sa možda kilo i po dva većom težinom koja spadne za 3 dana kreces u novu nedelju :)
Pirat:
--- Citat ---Tako da ne zavaravaj se da povuces kile od secera, uglavnom je od trans masti i tih skrivenih soli koji sadrzi vecina takve hrane.
--- Kraj citata ---
ovo puta +-&
MrT:
--- Citat: ultradisaster Mart 26, 2018, 07:55:13 pre podne ---Auu brate 1.5l malsinovog i 5 kg orasastih ti si mu jebo kevu ahahah. Koliko li si težio sutradan :D
--- Kraj citata ---
Gde 5kg orasastih, 0.5kg :)
Naravno, tu su bile i podosta salata tog dana.
Nema tu proliva, nije to pola kile oraha ili ko zna koliko lanenog.
Ali to je najblize cheat-u sto pridjem... onaj osecaj da nisam ni za sta nakon pice nekoliko dana, neka hvala :) Kad jednom OSETIS razliku, cheat ti nije potreban.
ultradisaster:
Ja sam ove nedelje uneo slatkisa ko majmun plus pizza. Sutrandan bum +2 kg ujutru. Odmah sutradan -1 brzo ta voda ode samo hidriranje i prirodni diuretici ;)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju