Ostalo > Offtopic
Fizicka aktivnost
ABCProtein:
Pozdrav clanovi. U nedoumici sam, pa bih voleo da postavim jedno kratko pitanje, posto se ne razumem najbolje u bodybuilding.
Da li je ovo vitak, mrsav ili izdefinisan lik? Uzeo sam sliku iz igrice, pa me zanima (posto mi se telo cini ok) da li je potrebno vezbati da bi imali ovoliko telo, ili sagoreti mast uz aktivnu fizicku aktivnost?
Stevan Čerubdžić:
Da bih ti odgovorio moras reci koja je igrica u pitanju.
Jako bitno posto bez te informacije moze biti netacan odgovor, jer nije isto ako je GTA ili ako je Crysis ili na srpskom Kriza.
VOJA.S:
Ovako po slici i da je stvaran a ne iz igice rekao bih da je lik mrsav sa nekim malim vezbackim stazom ili voli ponekad da baci neki sklek,neko propadanje i sto se tice procenta masti da mu je prirodno blizi nesto nizi bf za standarde obicnog coveka ( ne govorim o iscepanim sto kilasima vec oku ugodna figura za obicne ljude).
Sto se tice tvog pitanja da li je potrebno vezbati za 'ovoliko' telo akcenat treba staviti na ovo ovoliko.
Za veciinu onih koji se bave malo ozbiljnije bildingom, rekreativno ili takmicarski, ovo je smesno i mrsavo...
Hahaha... Gta Srbija :D :D
Stevan Čerubdžić:
Samo baci pogled na prethodne teme koje je otvarao. Na 2 meseca po jedna. Ali u svakoj je srz ista da li mogu da sedim za kompom i izgledam ovako i u prilogu slika nekog momka uzeta sa googla, al sad smo napredovali, uzimamo iz igrica, tek je april samo polako.
Pirat:
nije dovoljno adekvatna rezolucija da se vidi, moras da nadjes neku bolju sliku a i ne vide mu se noge, moze da ostane u japankama.. to je dalje manje bitno, ali ako cemo po gornjem delu pije surutku i cepa malo bucice i sklekove, definitivo nije nechural
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju