Ostalo > Offtopic
HOW TO TURN PRO
DOBAR KOMSIJA:
--- Citat: DIJAN JAHJEFENDIC Januar 31, 2007, 02:25:20 pre podne ---
--- Citat: Vladar Januar 30, 2007, 10:20:02 posle podne ---
--- Citat: sele137 Januar 30, 2007, 09:28:58 posle podne ---Notice the only thing you never hear someone say is: "I'm just not good enough?"
--- Kraj citata ---
Eto najboljeg dijela.... Ali izgleda ima veliki broj ljudi koji ima potrebu da trazi alibi zasto nisu bolji, veci ili jaci od nekog... i naravno AAS je prva stvar koja sluzi kao taj alibi...
Citao sam ovu diskusiju, i vrlo je zanimljiva. Iako Tom Prince i nije bio prepametan u toku svoje karijere, ali makar otvoreno govori kako su stvari posle po zlu, a ne kao neki nasi "sampioni" na drugim forumima koji samo govore o tome kako su AAS losi ali kako su oni i dalje zdravi i mocni, poslije decenija uzmanja... ali "omladincima" se trebaju otvoriti oci... a bilo bi mnogo korisnije da ispricaju o svojim negativnim iskustvima a ne da prepisuju clanke o smrti BB po svijetu, pa da tako odvrate nekog od koriscenja AAS-a ako im je vec to cilj...
U svakom slucaju zanimljivo Sele...
--- Kraj citata ---
Upravo tom gospodinu sampionu "koji govori o tome kako su AAS losi ali kako su oni i dalje zdravi i mocni, poslije decenija uzmanja... " sam JA osobno dao X puta i to u svaki misic posebno razne... :shock: :shock: :shock:
--- Kraj citata ---
Pa naravno!Obicaj je kod ljudi da kada dodju u godine gde senilnost prelazi granice racionalnog pokusavaju da sami sebe ubede u imaginarni svet i sto je najgore pocinje da se truje okolina!
priest:
ovoga toma princa nebih poslusao ni rijec
iako kaze istinu i upravu je ali to ne vrijedi kod njega
da je to ronnie,kevin ili neko treci rekao rekao bih taj covjek zna stvar ali samo ne tom prince koji je vjerojatno najveci konzumer steroida u povijesti i koji je skoro radi toga i umro pa pogledajte na sta lici taj covjek danas izgleda ko smrt i onda on govori o hard working i da budes uporan i bla bla bla
yea right :x
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju