Ostalo > Offtopic

Ko moze....

<< < (4/7) > >>

DIJAN JAHJEFENDIC:

--- Citat: kara  Januar 31, 2007, 12:03:52 pre podne ---e brate ako ti nedaju sakrij to od njih :lol: :lol: :lol:
ja da reknem da cu kupiti nesto mater bi pala unesvjest staje se sve pricalo na tv o tome a ona sve to pratila i kaze nedo bog da uzmes nesto tako.

a sto je najkomicnije gledala na tv ko neki isjecak sa takmicenja  bb kaze nedo ti bog da budes onaki haha koda je to lako postici :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

Ja sam cuo da Ti vec izgledas kao pravi BB, da si spreman za takmicenje? :lol:

Jetion:

--- Citat: DIJAN JAHJEFENDIC  Januar 31, 2007, 02:14:34 pre podne ---
--- Citat: kara  Januar 31, 2007, 12:03:52 pre podne ---e brate ako ti nedaju sakrij to od njih :lol: :lol: :lol:
ja da reknem da cu kupiti nesto mater bi pala unesvjest staje se sve pricalo na tv o tome a ona sve to pratila i kaze nedo bog da uzmes nesto tako.

a sto je najkomicnije gledala na tv ko neki isjecak sa takmicenja  bb kaze nedo ti bog da budes onaki haha koda je to lako postici :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

Ja sam cuo da Ti vec izgledas kao pravi BB, da si spreman za takmicenje? :lol:

--- Kraj citata ---

da haha:D:D:D

PitBull:

--- Kraj citata ---
Nije problem da krijem od njih ali saad vec previse ljudi zna da koristim whey, znaju treneri i to podrzavaju, ali moram nekoko matore da nagovorim...

Marko BG:

--- Citat: PitBull  Januar 30, 2007, 10:54:27 posle podne ---E pa nisam znao gde da stavim ovo pa sam stavio u offtopic. E posto vecina vas zna da su moji roditelji protiv wheya i suplemenata uopste moram da pokusam jos nekako da ih ubedim! Mogao bih da probam sa uverenjima lekara ili tako nesto! E sad el znate koji lekari bi mi rekli da je whey dobar odnosno koji bi lekar mogao da ubedi moje? ko zna zamolio bih ga da napise....
hvala unapred
pozZ :)

--- Kraj citata ---
Ne znam zbog cega u opste hoces da ih ubedjujes i da se pravdas. Ako su protiv njihova stvar, ti pij sa ili bez njihovog "blagoslova". Samo im naredi da NIKAKO ne smeju da ti prosipaju!
Ne znam sta da ti kazem, pricas ko neka cavulja,ne daju mi roditelji,SMESNO!!!

H2SO4:
sipas li mlijeka u whey?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju