Ostalo > Offtopic
Probava i djeta generalno
ultradisaster:
Hteo sam da pitam da li vi na djeti, ja generalno na rotacijama nan 3 dana idem u wc? Jedd se klasika meso, pirinac, krompir, ovsene, povrce pije dosta vode. Ali cini mi se u wc ne pamtim kad odem. Pa da li je to normalno i kod vas ili?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: ultradisaster Maj 10, 2018, 06:04:04 pre podne ---Hteo sam da pitam da li vi na djeti, ja generalno na rotacijama nan 3 dana idem u wc? Jedd se klasika meso, pirinac, krompir, ovsene, povrce pije dosta vode. Ali cini mi se u wc ne pamtim kad odem. Pa da li je to normalno i kod vas ili?
--- Kraj citata ---
pa realno
trebalo bi barem "malo" cesce....
ali sackeaj jos par dana
ultradisaster:
Ae moracu da vidim. Ali je malo frustrirajuce :D Ali sta da se radi πππ
Pirat:
pripazi na unos vode i vlakana pogotovo na danima kada je nizak unos uh, voda ti je jako bitna da se unosi ravnomerno tokom dana pogotovo sada kad je toplije, pij vode posle svakog obroka, jer kada pojedes vlakna tipa brokoli, karfiol (sto je jedna od boljih aopcija) moras uneti dovoljno tecnosti da ona nabujaju i pokrenu peristaltiku... u suprotnom ako nisi uneo dovoljno tecnosti moze da se napravi to sto ti se pravi pa da bude jako neugodno. Sam taj osecaj da si pun je tezak.Razmatraj integralni pirinac kao uh .... To hoce da se desi i kada si na cistoj ishrani pa odvalis neki junk day ili pojedes nesto sto ti do tada nije bilo na meniju... suve sljive isto mogu da budu od pomoci ...
ultradisaster:
Da da, vode unosim zaista. Ali to sto kazes nedeljom kad unesem junk food to sve krene ko ludo :D Pomislim sta se radio svr ovih dan π
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] SledeΔa strana
Idi na punu verziju