Ostalo > Offtopic
Prejedanje "Binge eating" ?š
VOJA.S:
Pitao sam te pre ne znam tacno koliko zasto vise te nule, nizi unosi itd..
Po mom misljenju si odradio odlicnu definiciju i odavno je bilo vreme da telu das hranu.
Sto se tice ovih slatkisa, stegni jajca malo i kad budes u nekom suficitu ne verujem da ce ti se traziti toliko secercine.
ps. Mislim da se ti potajno plasis hidrata tj. nekog suficita iz razloga sto si u proslosti imao problema sa kilazom a mozda i gresim.
Alex_R:
--- Citat: VOJA.S Maj 31, 2018, 10:18:16 posle podne ---Pitao sam te pre ne znam tacno koliko zasto vise te nule, nizi unosi itd..
Po mom misljenju si odradio odlicnu definiciju i odavno je bilo vreme da telu das hranu.
Sto se tice ovih slatkisa, stegni jajca malo i kad budes u nekom suficitu ne verujem da ce ti se traziti toliko secercine.
ps. Mislim da se ti potajno plasis hidrata tj. nekog suficita iz razloga sto si u proslosti imao problema sa kilazom a mozda i gresim.
--- Kraj citata ---
Vojo neÄe mu se niÅ”ta traziti na pravom suficitu, ja sam mesecima iÅ”ao samo na sladoled jednom nedeljno i to eto samo da kažem pojeo neÅ”to van onoga sto treba. Nikakvi ācravingsā niÅ”ta, jedes i uzivas u životu š
ultradisaster:
Upravo tako. Imam ja u sebi taj strah od nekog konstantnog suficita. Tipa bas zato sto sam 10 godina kuburio sa velikom kilazom. E sad sve je to u glavi i znam. Moram se malo opsutim i jedem slozene hidrate. Nema ot kad sam njih smanjio ovo se i pocelo desavati. Pre toga ni ja nisam nikakve napade za Å”eÄerÄinama usranim imao. Tipa sto kazete neki sladoled i 2-3 plazme tu i tamo ali sve ko normalan covek
Stevan ÄerubdžiÄ:
--- Citat: ultradisaster Maj 31, 2018, 10:50:59 posle podne ---Upravo tako. Imam ja u sebi taj strah od nekog konstantnog suficita. Tipa bas zato sto sam 10 godina kuburio sa velikom kilazom. E sad sve je to u glavi i znam. Moram se malo opsutim i jedem slozene hidrate. Nema ot kad sam njih smanjio ovo se i pocelo desavati. Pre toga ni ja nisam nikakve napade za Å”eÄerÄinama usranim imao. Tipa sto kazete neki sladoled i 2-3 plazme tu i tamo ali sve ko normalan covek
--- Kraj citata ---
Eto, to je to.
Sam sebi si dao odgovor i resenje.
Luka Vojnovic:
--- Citat: ultradisaster Maj 31, 2018, 10:50:59 posle podne ---Upravo tako. Imam ja u sebi taj strah od nekog konstantnog suficita. Tipa bas zato sto sam 10 godina kuburio sa velikom kilazom. E sad sve je to u glavi i znam. Moram se malo opsutim i jedem slozene hidrate. Nema ot kad sam njih smanjio ovo se i pocelo desavati. Pre toga ni ja nisam nikakve napade za Å”eÄerÄinama usranim imao. Tipa sto kazete neki sladoled i 2-3 plazme tu i tamo ali sve ko normalan covek
--- Kraj citata ---
Ti si pametan lik. Ovakvim tempom ces izludeti. Kreni na masu sa pravim namirnicama
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] SledeÄa strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju