General Bodybuilding Discussion > Članci

VEGETERIJANSKI NACIN ISHRANE U SPORTU by Dražen Vrbančić

<< < (2/2)

Pirat:
Poenta je iz tog nekog veganskog ili poluveganskog pristupa provaliti koji izvori proteina su bolja opcija, on jeste da ne jede ribu, ali sto da ne... kombinacijom ribe, jaja, posnih sireva kome ne smeta ,kao i proteinskih praskova, ti mozes da podmiris bez problema proteinski unos u bilo kom stadijumu. Danas konzumirati u vecim kolicinama belo meso i junetinu, a pogotovo svinjsko, nije najbolja opcija... tj daleko od toga. Protein iz toga se duze apsorbuje , a cesto to meso sa sobom nosi i neke druge negativne strane...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pirat  Jun 10, 2018, 11:34:48 pre podne ---Poenta je iz tog nekog veganskog ili poluveganskog pristupa provaliti koji izvori proteina su bolja opcija, on jeste da ne jede ribu, ali sto da ne... kombinacijom ribe, jaja, posnih sireva kome ne smeta ,kao i proteinskih praskova, ti mozes da podmiris bez problema proteinski unos u bilo kom stadijumu. Danas konzumirati u vecim kolicinama belo meso i junetinu, a pogotovo svinjsko, nije najbolja opcija... tj daleko od toga. Protein iz toga se duze apsorbuje , a cesto to meso sa sobom nosi i neke druge negativne strane...

--- Kraj citata ---

{poenta je u MESU
u MESU
ja sam nekada jebo 1 kg mesa
 a danas na 300 gr imam PROBLEM......u mesu je poenta price
a ne da jedes trave i da izglea ok ili e bavis sa sportom

Pirat:
pa to i pricam , mislis da bi ti izazvalo takvu reakciju da si se bazirao na ribi , jajima vise ?

Pedja_Petrovic:

--- Citat: pirat  Jun 10, 2018, 05:48:36 posle podne ---pa to i pricam , mislis da bi ti izazvalo takvu reakciju da si se bazirao na ribi , jajima vise ?

--- Kraj citata ---

ja sam se licno bazirao na jajimma, tunjevini (posto ribu generalno ne volim) i proteinskim praskovima
mesa- vrlo malo i tako nakon teskih treninga - kada mi prija
ovo ostalo, imam bukvalno osecaj da truli u meni

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju