Ostalo > Offtopic
Iso Whey+X3M Terminator+Kalcijum Cink Magnezijum
Alex_R:
Nejasna mi je konstatacija, ako ne možeš whey nećeš kompleks minerala i terminatora?! Nikakve veze sa sinergijom niti jedno iskljucuje drugo i trece ili peto. Niti unos toga ima veze da li si rekreativac... svi smo mi rekreativci :)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pirat Jun 18, 2018, 06:44:39 pre podne ---pa nemoj prodavati terminator i minaerale, to ti uvek treba i kada se rekreativno bavis, umesto whey a razmisli o ovako nekoj opciji :
https://www.ogistra-nutrition-shop.com/80-proteina/497-amix-anabolic-monster-beef-protein-1000-g.html
--- Kraj citata ---
da
ja sam procao piratu o omom preb sa whey proteinom
kasnije sam ga resio sa beefom
nakon 30 dana beefa, vratio sam se namericu kazeina bez problema- za sada
Pirat:
pa to je jedino logicno resenje , ako se organizam buni zbog laktoze, promeniti izvor proteina... beef ima i kompletan ak lanac, proteinski sastav... Nego jesi imao bese cini mi se u ponudi i cist hidroizolat (sto zbog gorcine ide valjda samo ukus cokolada, kakao vec..) Mozda gresim , jel bi taj protein trebalo jos manje da sadrzi laktoze ako ne uopste?
Pedja_Petrovic:
--- Citat: pirat Jun 18, 2018, 08:52:38 pre podne ---pa to je jedino logicno resenje , ako se organizam buni zbog laktoze, promeniti izvor proteina... beef ima i kompletan ak lanac, proteinski sastav... Nego jesi imao bese cini mi se u ponudi i cist hidroizolat (sto zbog gorcine ide valjda samo ukus cokolada, kakao vec..) Mozda gresim , jel bi taj protein trebalo jos manje da sadrzi laktoze ako ne uopste?
--- Kraj citata ---
nema laktoze u opste...
a ovaj monster je hydrolisati beef jos bolji nego isolat..
da..na alost zbog samog uksua jedino cokolada je opcija
probao sam jagoduu tj isbacili su bili jagodu..jaoooo
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju