Ostalo > Offtopic

Bledi bubrezi

<< < (3/9) > >>

Dominikanac:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jul 06, 2018, 06:10:16 pre podne ---
--- Citat ---Nista detaljnije mi nije rekao, osim da prestanem sa ,,tim sto radim,,
--- Kraj citata ---

.... a kako on zna "sta ti radis" ?

--- Kraj citata ---

Video coveka napucanog pa verovatno filozofira. Ali kretenski je da je tom pricom Dr zavrsio, trazi specijalistu I odradi sve potrebne preglede I analize. Bledi bubrezi, boze mili, diagnoza za samar!

SlobodanS:
Pa ja odem na specijalisticki pregled i doktor opste prakse mi nista ne kaze,sve super,a kod ocnog dodjem i kaze "oci su ti odlicne,nadam se da je i krvna slika takva..." A od nas 20 psiholog samo mene pitao,pored cigara,alkohola,droge,da li "mozda kojim slucajem" koristim steroide...

Jednostavno vole ljudi da jedu govna oko toga,izgleda jace od njih.

g0xy:
Mi smo kao mamac za pametnjakoviće,lekari se ne zalepe recimo za nekog mlitavog,zato što je to "normalno stanje" u kome se nalaze i ti lekari.Nego čim vide muskularnost,odmah pitaju da li nešto uzimate,kada ste kontrolisali srce,ne treba puno proteina da unosite uništićete bubrege,što vam je puls tako nizak u mirovanju i slične nebuloze.
Dobijem ospice kada odem na pregled...

PinkPanter:

--- Citat: g0xy  Jul 06, 2018, 11:09:21 pre podne ---Dobijem ospice kada odem na pregled...

--- Kraj citata ---
Zato sve redje i redje idem...

VOJA.S:

--- Citat: PinkPanter  Jul 06, 2018, 11:31:37 pre podne ---
--- Citat: g0xy  Jul 06, 2018, 11:09:21 pre podne ---Dobijem ospice kada odem na pregled...

--- Kraj citata ---
Zato sve redje i redje idem...

--- Kraj citata ---
Vidis nije ni to resenje.
Apsolutno se slazem da su nam doktori ( cast izuzecima kojih je verujem veoma malo) totalno needukovani kada se govori o bodibildingu, whey proteinu kao najcesce koriscenom suplementu, benefitima za zdravlje kada govorimo o treniranju pa bar i rekreativno.
Medjutim ljudi mogu svojim neznanjem  mogu da sj.bu sebi zdravlje. U natural uslovima to teze ide medjutim kada se ukljuce lekovi onda je mogucnosti dosta vise.
Nasa scena obiluje debilima koji daju sebi za pravo da pisu i pricaju a kada naprave haos od sebe i svog organizma onda upomoc doktore. Drugo, koliko god se nekima cinilo da znaju kako sebe da odrzavaju  zdravima realnost je da su glupi kao qrac a pre svega nadmeni jer su pored imena dodali ifbb. Otisao sam malo predaleko ali jednostavno samo morao da napisem par redova o pametnjakovicima sa fb-a i drugih mreza..

Da se razumemo ne branim doktore, daleko od toga ali cinjenica je da se moraju proveravati odrdjeni parametri sa vremena na vreme.
PinkPanter Nemoj da mislis da je nesto upuceno tebi, pricam kakvo je stanje generalno.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju